Gäster i stugan och luktärtor

 
 
Nu ska jag sitta här en stund vid datorn men sedan blir det att sätta fart med lite mat. Elins Jakob har med sig sina föräldrar och syskon hit till stugan. Det blir roligt att träffa dem. De regnar fortfarande men det gör ingenting det är mysigt här vilket väder det än är. 
 
 
 
 

 
Jag har plockat med mig buketten till stugan även om den var väldigt fin hemma också. Jag har massor av luktärtor i år. Jag sparade frökapslar och det blev många nya blommor. Jag sätter mina frön i höga odlingskrukor, de vill minst ha 10 cm att växa på. Sedan klipper jag av dem när de växt ca 10 cm. Då blir de tjocka och fina plantor. 
 
 
 
Sedan är det viktigt med jorden, Jorden är jag noga med. Löv, jord och brunnet hönsgödsel blir bra jord och såjord när jag sätter dem i jorden första gången.
 
Ha en fin dag
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Gäster i stugan och luktärtor”

  1. Aldrig hört om luktärter. Googlade och såg att de är lite av klätterväxter med. Dessa ska jag skriva upp, verkar roliga att odla.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *