Bad och sängkläder

En stund hemma idag, det är varmt. Man upplever värmen på ett annat sätt när man är hemma än när man är vid sjön. Nere vid poolen är det som en gryta. Fast här inne har vi AC och det superskönt. Det ska vara sista dagen med värme och jag ska njuta av den här kvällen, kvällarna är bäst tycker jag.

Vi har badat i poolen och nu ska jag beställa sängkläder  har alltid velat ha sådana där fina påslakan till mitt sommarhus. Ja sedan har jag ju såklart en massa andra också från Ikea osv. Sängarna är på väg och inatt ska jag sova i en vanlig säng, det blir skönt. Att ligga på luftmadrass funkar men man får lite ont i ryggen. Ikväll är jag trött efter slitet en del i trädgården vid sjön så jag ska bara lata mig.

Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Bad och sängkläder”

 1. Hej
  Vilket sommar väder vi har, så härligt
  Fina påslakan men så dyra för mig.
  Är det annars mest därifrån du handlar och Gant?
  Har du även mycket blått i andra huset?
  Ha en fortsatt ljuvlig sommar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *