Grönt är skönt

 
 
Jag ska iväg idag och träffa Bixia, det ska bli så kul och skönt att komma iväg även om jag är lite yr. Jag vill ju komma igång och jobba och träna ordentligt. Längtar att springa igen och vara som vanligt. Väldigt speciell känsla i kroppen när den där bacillen satte sig på balansen, det är bättre idag i alla fall. 
 
 
Den här växten vet jag inte var den heter men den har varit så tålig och bra. Den står sig så här fint fast den bor i hallen och inte får se så mycket solljus. Jag skulle behöva lite mer krukväxter här hemma, jag får bli en tur till Tranås nästa vecka. 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Grönt är skönt”

  1. Tack för en bra blogg, jag är inne och läser här varje dag <3 vilken fin växt!! Är det någon som vet namnet på växten? Älskar tåliga växter!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *