Kryddor

 
 
När man köper kryddor och vill att de ska stå lite längre så behöver man plantera om dem i en större kruka och ha mer jord. Har man inte kruka med hål i botten så kan man lägga grus i botten. Jag planterar nästan alltid om mina krukväxter när jag kommer hem från blomsteraffären. 
 
 
 
Kryddor som man köper på Ica står sig ofta bara några dagar så det är bättre att köpa lite ordentliga plantor i blomsteraffären som man planterar om. Lite dyrare men håller mycket längre.
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Kryddor”

  1. Hej,
    Kryddor är en sådan vacker dekoration tycker jag och ännu roligare blir det om man får massor av användning av dem i matlagningen. När vi bode i Italien hade jag en stor underbart doftande rosmarinbuske precis utanför köksterassen och jag använde den ofta och speciellt till stekar. Jag gick ut och repade av en kvist. Oslagbart. Jag måste köpa lite utrustning så att jag kan plantera om. Jag har växter som är i akut behov av det. Tusen tack för inspirationen, och jag vill också passa på att säga att ert kök blev supersnyggt. Grattis!
    Kramen och ha en fin kväll!
    Anneli

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *