Jag kan säga att platsen är Fyra årstider

Det snöar idag, jag var glad i onödan igår…ha,ha 🙂 Ärligt talat är jag larvigt lycklig nu för vi har hittat drömmen till fritidshus. Nu ska jag ta ut glädjen i förskott och gå här och vara löjligt lycklig i flera veckor innan vi ser hur det går. Jag ska uppdatera er framöver, men jag kan säga att platsen passar Fyra årstider, jag är kär och vi kan i så fall få köpa den privat. Jag ska såklart berätta mer om det blir något framöver.

Igår såg det ut så här i köksträdgården och nu har jag städat där lite , men som sagt idag snöar det. Det är mysigt det med. Jag gillar snö också och i helgen ska jag till Norrland och köra skoter.
Nu blir det att duscha och fixa sig. Vi ska träffa barnens farmor och farfar med kusin m.m
Ta hand om er , snart får jag pyssla med mitt utekök vid orangeriet igen
Kram Lotta
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Jag kan säga att platsen är Fyra årstider”

 1. Hej Lotta, underbar reflektion!
  ”Jag var glad i onödan igår…” då det kom snö sen:)
  Men snön var också bra!👍Härligt!
  Lite onödig gladighet behöver vi alla ha lite här och där. Spännande med fritidshuset då!!!
  Kramen💕🌺

 2. Jag blir verkligen inspirerad till att vara lycklig för både det lilla och det stora när jag läser bloggen 😊 och sen är det verkligen roligt att få följa drömmen på fritidshus! Håller tummarna för er👌👍🤗

 3. Åh vad härlig du är, älskar din blogg och hur du skriver! Önskar all lycka med era nya planer på stuga vid en sjö, det drömmer jag också om:)

  Håller tummarna för att allt går i lås. Njut av planeringen fram tills dess
  Ha en fin dag/ kram Sofia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *