Fredag och snöyra

 
 
Vad det snöar ute, jag tycker det är supermysigt. Ska åka ner till återvinningen i byn med skräp , sedan skotta och se om jag tar en promenad i snöyran. Mysigt att vara ute lite fast det snöar. Har färdig lunch efter igår och det gillar jag som inte är så mycket för matlagning. Måste ut till min höns också och fixa med vatten m.m
 
 
Jag har bakat bröd och gjort fågelmat idag och nu ska jag göra lite fint här. Kalle har jobbat över varje dag men idag skulle han komma hem lite tidigare. Elin och Jakob skulle vara hemma hos ikväll, älskar fylla huset med liv och ungar. 
 
 
Ha en fin helg
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Fredag och snöyra”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *