Tomtevärld och Stockholm

Idag åker vi till Stockholm , jag och alla fyra ”barnen”…å vad kul det ska bli! Philip och Julia ska på konsert , de kanske åker själva till Mall of Scandinavia eller om vi alla följer med dit en stund. Ja vi får se hur det blir. Vi börjar i alla fall att gå på stan inne i Stockholm när vi kommer fram och vi åker hem sent ikväll och vi ska äta en massa gott.
Idag får ni se min tomevärld som jag samlat på när jag jobbade på Duka, nu heter det Cevera. Jag fick även i presenter och julklapp av Kalle och vann även ett pris för tomtevärlden ett annat år 🙂
Ha en bra dag!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Tomtevärld och Stockholm”

  1. Vilken fin tomtevärld du har. Har oxå ganska många sådana tomtar fock inga hus. Blev inspirerad när jag såg din värld. Brukar ha ett pepparkakshus med tomtar runt. Såg att Bergs hemsida verkar ha sådana hus som du har.
    Krys på dig😍

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *