Julstök

God morgon kära bloggläsare , igår blev det inte mycket gjort här på bloggen men jag hann mycket annat istället. Jag började med massage/behandling på P.A.U.S och det var så skönt. Jag har inte varit på ett år tror jag och jag känner att kroppen skulle behöva lite massage framöver så jag bokade i januari igen.
Det blev en del ärenden gjorda istället och det är ju skönt att bli av dem innan helgen. Det blev inköp av olika sorters mat som ostar, praliner, bröd  m.m.  Jag har några klappar som ligger och väntar i grannbyn i en liten lanthandel så dit ska jag åka men annars håller jag mig mest hemma nu.
Tack för er omtanke om mig. Jag känner mig inte så bra men inga mer prover kommer tas utan jag ska vänta på min scanning nu av huvudet. Jag får bara försöka göra det bästa av den här tiden och blir det värre får jag söka igen eller åka till akuten.
Idag ska jag bara vara hemma och pyssla och jobba . Jag väntar att ett fint sideboard ska komma med lastbil som ska till stugan.
Ha det bra i julstöket
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Julstök”

 1. Hej!

  Har läst lite sporadiskt här inne, men förstått att du inte är helt pigg. Stor kram till dig!!
  Vet av egen erfarenhet att utmattning kan ge så mycket konstiga symtom, som man inte riktigt kan tro på att det skulle kunna ge. Och det behöver sin tid!

  Men är det så att du nyss även fått glasögon? Ibland behöver man gå till en ortopist (hos en ögonläkare) som ger några droppar i ögonen. Detta gör man när linsen är så spänd så det är svårt att få ut rätt värden på sitt synfel. Sen kan de mäta rätt styrka. Kan hänga ihop med din ögontrötthet och annat…

  Kramkram

 2. Hej
  Har själv erfarenhet av att det isade på vänster sida av huvudet, en bit bak när jag va sjukskriven för posttraumatisk stress. Nu, två år senare är det borta och jag mår bra igen. Kanske nåt som hör ihop? Finns ju massa lustiga symtom.
  Hoppas du snart mår bättre!

  1. Hej, jag hoppas innerligt att det bara är det. Det kan ju vara så att alla konstiga symptom sitter med sedan Elin var sjuk . Idag har jag haft hemsk migrän hela dagen. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *