Runt bord

Jag ska iväg idag på en massage, det ska bli så mysigt och skönt. Doktorn ringer också vid lunch och jag hoppas jag får ta om proverna på höga trombocyter och kolla sänkan igen så jag stannar kvar ett tag i stan så kan jag hoppa in där om jag får en tid till det.
Igår var sämre kväll igen med frys i huvudet. Det känns inte bra. Kämpar på att inte tänka negativa tankar, men det är svårt. Jag är orolig. Vad är det som händer i mitt huvud? Jag ska boka tandläkare också för att se så det inte kan vara något sånt, försöker utesluta allt som går.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Runt bord”

  1. Jag verkar ha liknande provsvar som dig (såhär har det sett ut i flera år för mig). Man klassar det som en normalvariation alternativt förhöjt pga ledinflammationer. (Jag har dock inte reumatism). Huvudproblemen kanske inte har med just dessa blodprov att göra, menar jag. Enligt min doktor inte så ovanligt med dessa provsvar. Men jag hoppas du fått kontroll av ögonbotten och synnerver i samband med MR-hjärna.

  2. Det jag tänkte på när jag läste är bihålorna (låggradig inflammation tex – hänger även ihop med provsvar). Eller nerverna i ansiktet. Men de kanske redan kollat detta på dig!

    Hoppas det förbättras snart nu iallafall.

  3. Hoppas det ordnar sig och att du kan njuta något av dagarna ändå. Så trist med oro och det är ju ofta en tuff tid innan man vet vad som orsakar problemet. Hälsan är allt. Önskar dig harmoni och julefrid!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *