Det är magi för själen

Det blev en tur till stugan idag, de ska installera luftvärmepump imorgon och jag hade lite att förbereda. När jag öppnar dörren in huset är det som allt bara rinner av en och så bäddas man in i  mjuk och skön känsla där det är stilla och sjön vill liksom omfamna en.
Jag kommer aldrig tröttna på den här utsikten. Jag har alltid drömt om att få vara vid vatten och när jag är vid vatten och jag få se solen lysa blir jag sååå lycklig. Det är magi för själen. Jag tror på naturens kraft att ge energi och glädje.
Kvällarna är lika mysiga som dagarna och nu är det lagom varmt ute tycker Lotta 🙂
Ta hand om er
P.s bloggen bråkar igen och alla inlägg syns inte, det är Blogg.se som ska försöka fixa det
Kram Lotta
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det är magi för själen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *