Att vilja bli älskad av alla

 
 
Jag ska försöka dela lite mer tankar framöver, inte bara vad jag gör utan vad jag tänker. De inläggen kräver ofta lite mer tid och att man är i rätt sinnesstämning. Något som jag funderat på är varför jag är så rädd i perioder vad folk ska tycka om mig eller varför jag så rädd att bli osams med andra som vill skälla på mig. Jag är ingen person som man blir osams med och jag avskyr konflikter, men ändå är det känslor jag får jobba med hela tiden. När jag mår bra och känner flow i livet så tar jag inte åt mig så mycket av det, men när jag blir låg då blir även jag känsligare för andras tyckande. 
 
De känslorna att alltid vilja vara omtyckt och älskad av alla är en omöjlig ekvation. Den är också en jobbig erfarenhet genom livet och genom bloggen. I vanliga livet får man kanske höra lite på omvägar vad folk tycker om eller pratar om en, men här på bloggen i 11 år har jag i skrift fått veta vad människor tycker om mig och hur de upplever mig som person osv. Det är ett val jag gjort att ha den här bloggen, men när jag startade den för 11 år sedan hade jag aldrig en tanke på hur mycket jag skulle få jobba med mina tankar och vad svårt det kan vara att läsa om vad andra tycker och tänker om mig. Jag har fått lära mig att hantera kommentarerna genom åren, men tror att jag aldrig blir fullärd. Det är bara så svårt. Jag väljer numera att blocka, ta bort , ej tillåta anonyma osv för att själv orka. Det som kommer på bloggen är det som stärker och inte gör mig ledsen. 
 
Jag vet hur människor reagerar beroende på hur jag skriver, vad jag visar för saker köper eller hur jag framställer mig själv som person. Jag är väldigt medveten om det och tänker mig alltid för hur jag skriva eller vad jag lägger ut och det är därför balansen är viktig för mig, att jag visar lite av allt både tankar och hur mitt hem är för att man ska förstå att jag är ingen perfekt person. Jag vill bli älskad för den jag är, jag vill visa att jag är lite som vem som helst. På instagram upplever jag att där förekommer knappt dessa negativa eller nedsättande kommentarer, medan här på bloggen är det mycket mer vanligt. 
 
Jag har kommit fram till så många gånger att jag kan inte vara älskad av alla och alla andra behöver inte tycka om alla de val jag gör, huvudsaken är ju att jag känner inombords att jag gör så gott jag kan och att jag är tillräcklig för att tycka om mig själv. Ibland får man klappa sig på axeln och säga till sig själv, du duger, du gör så gott du kan och det är helt ok. Det går inte anpassa sitt liv efter vad andra tycker , eller hur andra lever. Skulle man göra det så skulle man gå sönder, men det är svårt. Det är det svåra med att blogga, jag vill att ni ska tycka om mig, jag vill så gärna göra bra ifrån mig men det kommer alltid finnas människor som inte tycker eller tänker som jag, som inte gillar det liv jag lever eller de val jag gör eller de saker jag köper. 
 
Jag måste landa i att jag kommer inte bli älskad och omtyckt av alla och det helt ok, för jag tycker om mig själv och jag vet att jag gör så bra jag kan och det är gott nog. Jag är inte perfekt, för jag tror inte det finns perfekta människor. Jag kan lära mig massa nya saker för att bli en bättre människa men jag kan inte vara någon annan än mig själv. Jag har gråtit en del i sommar, inte varit så stark psykisk för när man skaffar fint hus,  bil osv så finns det många som har åsikter om det. Jag har haft den bästa sommaren på länge för jag har uppnått min dröm, men inombords har jag ibland känt mig ledsen för jag har haft svårt att skaka mig kommentarer och sånt som människor pratar om i min omgivning.   
 
Nu mår jag bättre igen och jag jobbar på känslan att inte behöva vara älskad av alla och att inte ha dåligt samvete för att vi i vår familj har det så otroligt bra just nu. Det är ok att gråta och att Elin överlevde, vi fick vårt hus och det är ok att vara ledsen i perioder men jag måste välja glädje och fortsätta gå min väg utan att allt för mycket lyssna på andra. Jag har kämpat så mycket för att komma hit i livet och jag vet att det kommer komma så mycket mer jobbigt framöver, men jag måste bara lära mig att jag kommer inte vara älskad av alla även om jag vill det så innerligt.
 
 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

53 reaktioner på ”Att vilja bli älskad av alla”

 1. Jag följer din blogg för att jag tycker om dig och det du skriver. Och om man inte tycker om din blogg, så borde man verkligen välja att följa någon annan istället! Fortsätt precis som du gör, för du gör det så bra! 🤗😻

 2. Jag läser din blogg, nästan varje dag.Får följa dig och din familj i vått och torrt. Ger mig mycket även om jag är dålig på att kommentera. När jag öppnade bloggen idag och fick se ditt ledsna ansikte, värkte det till i hjärtat. Har inga tips på hur du kan undkomma eleka, avundsjuka kommentarer men alla vi andra som läser och ser alla dina fina bilder VI TYCKER OM DIG. Kram💜

 3. du är bra som du är fortsätt dom som skriver elaka saker är avundsjuka jag tycker att det är roligt att få se när andra UPPFYLLER SINA DRÖMMAR. Kram på dig.

 4. Allra finaste Lotta <3

  När jag ser dina tårar och läser dina ord kommer också mina tårar. Efter Cicos död har mina känslor liksom hamnat utanför min kropp. Fullt synliga för alla. Känslig men också väldigt lyhörd.Och jag reagerar intensivare på allt. Både glädje och sorg.
  Det gör mig så ont numera att människor orkar och vill lägga sådan kraft på att trycka ner andra. Oavsett om skälet är avund eller okunskap har ingen rätten att såra och kränka.Om människor verkligen förstod hur viktigt det är fånga livet – varje dag. Att ta möjligheten att göra det som känns bra för sin egen skull. Om det är att köpa en ny bil, ny motorcykel, äta gott eller köpa den vackra klänningen så GÖR DET vill jag bara vråla till allihop.
  Det finns inga garantier för vad som väntar nästa vecka. Inte ens för nästa dag.
  Plötsligt kan allt vara över.
  Jag vet det, efter att min yngste son bara ramlade ihop – på väg till skolan en vanlig torsdag eftermiddag. Ena sekunden full av liv och nästa bara BORTA…
  Den erfarenheten har skakat om vår tillvaro fullständigt. Som det var blir det aldrig mer. MEN jag har insett att livet och tiden är alltför kort dyrbar för att inte ta tillvara.

  Så käraste käraste Lotta. Du och jag har båda fått gråta i massor. Vi vet vad som är viktigt numera.
  Så de dumma, tafatta kommentarer vissa hasplar ur sig – låt de aldrig trycka ner dig. För du är en inspiration och föredöme för alla oss andra. Dina ord har lyft mig så många många gånger. Och din härliga humor och ärlighet har fått mig le.
  Så tack för det och fortsätt att vara det du är bäst på – Dig själv <3 <3 <3
  Kramar Viveka

 5. Att vara alla till lags är helt omöjligt, sen är det svårt att bara skaka av sig alla elaka o dumma kommentarer. Men kan inte förstå hur någon kan vara avundsjuk på er efter allt svårt ni gått igenom. Att ni nu har lyckats med era drömmar o kan njuta av livet är er väl unt.
  Fortsätt med din blogg precis som du är, för det gillar vi.
  Kram fina Lotta 💕

 6. Fortsätt precis som du gör..De som är elaka och har dumma kommentarer är bara avundsjuka på dig… Jag råkade komma’ in på din Insta sida när Elin var som mest sjuk, jag blev så berörd och tagen.. Kunde inte släppa’t. Du och din familj är så starka. Du sprider glädje och ger inspiration.. älskar dig östgötska’ då jag själv är dääää.
  Sug åt dig av allt positivt du får höra’, energitjuvar a kastar du direkt bakom axel.. Finns ingen anledning att ödsla energi o kraft på dem…
  Var dig själv, vi är många sim gillar det..
  Kram från anna / annaibacken 🌸

 7. Finaste Lotta! Jag har följt dig sen du starta din blogg Är dålig på att kommentera men när jag läser ditt inlägg idag kände jag att jag måste skriva något
  Lotta du duger precis som du är!!! Jag älskar dina inspirerande inlägg och bilder Skrattar åt dina härliga oredigerade ”mitt i livet bilder” o inlägg på go dialekt Gråter när ni haft det tufft och är så glad att Elin klarat sig ur denna tuffa sjukdom Känns som jag känner dig på ett sätt fast jag aldrig träffat dig eller din fina familj💕💕💕💕
  Jag är så tacksam att du valt och ge oss en chans att se din vardag och familj !
  Du vågar ge oss en blick från din vardag Tack för du allt du gett mig !
  Jag vet av egen erfarenhet att en endaste liten elak kommentar kan radera hundratals snälla uppmuntrande och positiva kommentarer De är de elaka som fastnar
  medan de andra försvinner Vi är så många fler som gillar det du gör än de sol inte gillar det så glöm oss inte Ni är så värda er underbara sommarstuga efter allt och jag gläds med er Ta hand om dig fina Lotta💕💕💕
  Kram

 8. Jeg leser din blogg hver dag, for jeg liker den! Du skriver ærlig og ekte og gir masse inspirasjon. Det er en uting i tiden at mennesker tror de kan skrive hva som helst og at det er greit. Har man ikke noe hyggelig å si kan man la være! Jeg heier på deg😊❤

 9. Har följ dig på din blogg och gillar den för den är jordnära, naturlig. Jag som du gillar jag o skita ner dig ibland, gå i myskläder och ibland piffa till sig. Unna sig lite lyx i vardagen ibland när man kan. Har varit sjuk skriven i ett halvår helt och deltid pga depression, ångest och sömnproblem. Mår nu mycket bättre och jag älskar att följa dig. Uppskattar när folk vågar vara sig själva. Stora och varma kramar

 10. Jag läser din blogg varje dag. Man får följa dej och din familj i allt. Är glad att ni ALLA är friska. Vilken underbar stuga ni har. Det gjorde ont i hjärtat att se ditt ledsna ansikte idag. Stå på dig och fortsätt skriva och dela med dig.
  Kram 🌸

 11. Hej Lotta, uppåtpuffarkramar!🐾💕
  Tyvärr finns det alldeles för många bittra människor som tycker sig ha rätten att kränka andra. Man kan inte ta hänsyn till dom. Jag föreslår att du helt sonika lägger ut dessa kränkande kommentarerna om dig. Vi är många som kommer backa dig då, ta ingen skit!
  Kram Gunilla🌺

 12. Jag skickar dig en stor KRAM och hopp om en fin helg!
  Din blogg är den enda jag läser. Jag tycker att du är fantastisk och njuter av att få se alla dina bilder. Du har ett djup och en styrka och lyckas visa hur livet är.

 13. Finaste, finaste Lotta! Det finns ingen som är så härlig, ärlig, rak o enkel som du! Och rolig!! Om någon säger någonting illa om dig kan de helt enkelt inte känna dig alls! Du är bara näst! Baota-kramen från Jenny <3

 14. Underbara Lotta, du är en sådan underbar inspiration med din blogg för mig och många andra som läser den, att på ett sådant jordnära sätt berätta om dig, din familj och Ert liv i mot och medgångar får oss att känna oss delaktiga i din vardag. Jag hoppas att du känner att vi tycker om dig precis så som du är och att den kärlek du får från oss här på bloggen ger dig tillräckligt med styrka så att du orkar med de som tyvärr inte är trevliga mot dig. Skickar en stor styrkekram från huvudstaden.

 15. Den berömda avundsjukan ställer till mycket den…. Tänk så mycke bättre om människor bara lät bli att läsa och kommentera dumt på saker dom inte gillar. Och låta dem som gillar det de läser njuta av det. En härlig blogg att inspireras av har du med mycket olika inlägg det är just mångsidigheten som gör den så omtyckt tror jag. Många hösthälsningar till dej, men lite sommar har vi kanske kvar ännu

 16. Önskar att du inte tog åt dig, men förstår att det kan vara svårt. Jag är glad för din skull att du har kunnat förverkliga din dröm 🙂 Hur har man tid och ork att bekymra sig över hur andra väljer att leva sitt liv. Fin helg till dig och fortsätt njuta av allt det positiva som du har jobbat för. Kram

 17. Känner igen mig i det du beskriver. Brottas, precis som du, med en önskan om att vara omtyckt. Vilket ju är helt omöjligt. Är konflikträdd, tar på mig ett ansvar, som ingen lagt på mig, att i sällskap, hemma med familjen och på jobbet medla, läsa av känslostämningar och försöka skapa harmoni och ”bra stämning”.

  Fokuserar tyvärr på när någon säger något kritiskt eller dåligt istället för allt bra. Den där enda lilla kommentaren gör att jag känner mig låg.

  Precis som du så är jag starkare i perioder och lyckas sålla bort negativa människor i min omgivning men ibland går andras obetänksamhet och missunnsamhet rakt in.

  För min del tror jag det är en kombo av dålig självkänsla från barndomen och en personlighetstyp som innebär att man är skicklig på att läsa människor och sinnesstämningar.

  Jag önskar dig all lycka. Jag hoppas att du och din familj kan njuta och få uppskatta det ni har utan att drabbas av människors avundsjuka och elakheter. Uppskattar din blogg för dess äkthet och att du vågar bjuda så mycket på dig själv. Trots att du betalar ett högt pris med den utsatthet som det tyvärr innebär att verka på sociala medier eller offentliga sammanhang. Stor kram

 18. Hej Lotta.
  Läst din superfina blogg i många år, och tänk att aldrig en enda gång har jag tänkt något negativt om det du skrivit eller visat. Så ledsamt att höra att folk tar sig rätten att påpeka saker som inte ens rör dem själva. Är ju helt underbart att njuta av att kunna köpa fin stuga och bil tex, låt aldrig någon annan få dig att känna något annat. Bara njut av din fina familj och liv. Tack för en underbar blogg som bjuder på hela spektrat av livet. Kram

 19. Det är sorgligt att vissa har ett behov av att trampa på andra och skriva negativa kommentarer. Jag tror att det handlar mycket om avundsjuka och deras kommentarer säger mer om dem än om dig. Kram.

 20. Hej Lotta!
  Vad fint skrivet! Jag tycker att du är helt fantastisk som bjuder på så mycket av ditt liv. Jag läser din blogg varje dag men är dålig på att kommentera tyvärr för jag tycker att du har ett jättefint hem och underbar trädgård!
  Även fast jag inte känner dig gläds jag med dej och Kalle till både sommarhus och bil!
  Många kramar från Maria

 21. Hej! Du skriver så ärligt och rakt om med och motgångar.Det finns alltid människor som vill göra illa, att följa dig är frivilligt. Varför följa din blogg överhuvud taget? Varför människor vill göra illa är bara avundsjuka! Ingen kan vara till lags för alla.Fortsätt följa din väg dit du vill och lägg inte energi på surputtar, spar din energi tills du behöver den❣️

 22. Du har ju en sån härlig blogg och vackra bilder och det är ett nöje att läsa dig. Avundsjuka missunsamma människor finns alltid men låt dom inte få ta plats i ditt liv. Det är fega små människor med tråkiga liv. Du är jättebra!
  Kram

 23. Förstår att det är jätte svårt att inte bry sig om tråkiga elaka kommentarer.. 😢👎🏼 Har följt dej sedan innan Elin blev sjuk och du har en fantastik blogg och skriver så fint och härligt! Både glädjs och gråter ihop med dig. Fortsätt precis som du är! Kram Lisa

 24. Du är toppen och till och med superbra!! Har läst din blogg i över tio år. Kommer aldrig sluta. Det du gör är du jättebra på! Låt ingen annan få dig att tro något annat.
  Pga dig har jag följt min dröm. När jag för tio år sedan bodde i en trång lägenhet söder om Stockholm. Trängdes på tunnelbanan och vantrivdes med livet, längtade jag ut på landet. Jag bara visste att det var dit jag skulle. Jag älskade att läsa din blogg och drömma mig bort till en lantmiljö. Nu har jag flyttat! Nu bor även jag i ett hus på landet och älskat det. Du har inspirerat mig så mycket under åren, på så många sätt! Fortsätt att vara du, för du är supertoppen! Kramar!

 25. Fina du!

  Jag har så svårt att förstå de som orkar lägga sin energi på att skriva negativa kommentarer.

  Du är verkligen en person som sprider positiv energi o jag har följt din blogg ett bra tag nu. Fortsätt med det du gör o hur du gör det!

  Styrkekramar o tack för allt du delar med dig ♥️

 26. Allra finaste finaste Lotta 💝
  Fortsätt att vara precis den du är och den du vill vara. Vi som med gott hjärta och utan avundsjuka följer dig vill inte att du ska vara ett dugg annorlunda. De som lämnar elaka kommentarer känner nog ett missnöje i sina egna liv att det bara måste pysa ut någonstans. Då är det ganska enkelt att lämna en elak kommentar till någon de inte känner. Försök att inte ta åt dig för det elaka är nog inte egentligen riktat till dig. Många varma kramar 🤗💞

 27. Jag känner så igen mig i dina tankar. Jag kan fortfarande tänka mindre snälla tankar om mig. Jag har dock landat i att jag är den jag är och jag tänker inte ändra på mig för någon annans skull. För några år sedan var det en person som sa till mig att "vad andra tycker och tänker om mig har inte med mig att göra". Och det är så sant.

 28. Jag har följt din blogg ett par år och uppskattar den väldigt mycket!!! Jag bor väster om Linköping (kul att känna igen platserna du visar).
  Är nog ungefär i samma ålder och har också en man som heter Kalle 🙂
  Tror min son är lika gammal som din också faktiskt.
  Jag gillar verkligen variationen i din blogg, att den är jordnära och jag får massa inspiration av ditt vardagsliv. Du känns nästan som en kompis 🙂
  Ändra ingenting!!!
  Fuck cancer och fuck avundsjuka elaka människor!

 29. Det är så tråkigt att människor inte kan unna andra människor att ha det bra. Om man inte är nöjd med sitt eget liv så är det bara man själv som kan påverka det. Det hjälper ju inte att vara otrevlig mot andra

  Du har ju en feelgood blogg…Det finns faktiskt inget i den som borde reta folk. Du sticker inte ut med en massa politiska åsikter mm. Så det enda är att ditt liv sticker i ögonen på folk som inte är nöjda med sina egna liv. Låt dem må dåligt hemma bakom sina skärmar och fortsätt må bra med din familj. Det är människor som ibland inte ens vill berätta vad de heter, varför måste de tycka om dig? Du kommer förmodligen aldrig att träffa dem, låt dem inte förstöra för dig. De du har runt omkring dig tycker om dig. Det är det som är viktigt. De som vet vem du verkligen är

 30. Största kramen till dig ❤️ Jag förstår inte vad man kan störa sig på när det gäller dig och hur du lever ditt liv. Ärligt, fattar verkligen inte. Du visar livet på riktigt med alla sidor och upp&nergångar och du verkar så genuint snäll och varm som människa. Vad finns att inte tycka om när det gäller dig?? Jag har följt dig väldigt länge, säkert nästan från starten av din blogg. Och jag fortsätter att läsa, inspireras och hitta kraft här inne hos dig för det är det du ger oss alla läsare. Tack för det, fina Lotta ❤️

 31. Alltså jag blir så förbannad. Jag kan fortfarande, efter alla år man hört om detta problem, inte fatta varför vissa känner att de Måste skriva det de tänker. Jag fattar inte! Om man känner att man tröttnat på en blogg eller vad det nu må vara, så sluta läs! Avfölj på insta men skriv inte nåt elakt! Svårare än så kan det inte vara!
  Lotta du ger ett då härligt intryck, bjuder på glädje, sorg, vackra bilder, vardagsstök. Vad mer kan man begära! Du e grym, fortsätt bara vara du och folk som skriver elaka saker behöver jobba med sig själva, för de kan inte må bra. Köss 😁

 32. Fina Lotta! Känner igen mig sååå mycket i det du beskriver. Att vara alla till lags och ibland kan man ta hur mycket skit som helst och ibland räcker det med en viss ton från någon.
  Fortsätt vara du❤️💪🏼👍🏼👊🏼

 33. Fina Lotta.
  Blir så arg, ledsen och illa berörd över att folk idag tror att det är okej att vräka ur sig.
  Avundsjuka och missunnsamma människor som inte tål att se andras lycka och glädje.
  Vet du, din blogg är fantastisk.
  Att få följa dig och din familjs resa i livet, i glädje o sorg är en fantastiskt.
  Du är rak, ärlig och bjuder på det som livet faktiskt ger.
  Efter era tuffa år är det ren glädje att se era drömmar gå i uppfyllelse. 💗
  Jag riktigt längtar att få läsa dina inlägg när jag går in på bloggen.
  Du inspirerar på så många sätt!
  Att få se er fantastiska trädgård har gett mig ny kraft att vilja fixa ute.
  Att läsa dina inlägg om vardagen och med o motgångar ger för mig hopp i en tuff vardag.
  Att få hänga med ”skitiga” Lotta är underbart.
  Jag sitter med ett leende på läpparna.
  Skulle kunna skriva hur mkt som helst 🙈 men det jag vill säga är:
  Fortsätt vara precis den du är!!
  En sann inspiratör!
  Kramar 💗💗

 34. Hur orkar folk? Har man verkligen inget annat att lägga sin energi på än att vara avundsjuka på er, för att ni har haft möjlighet att uppnå era önskningar om fint sommarhus o kul bil? Orkar man inte unna andra att genom hårt arbete nå sina mål, går det ju enkelt att ordna genom att inte läsa bloggen, eller hur? Ja, vad är det med folk?🤔

 35. Vill gråta med Dej, men önskar att alla som har synpunkter ska sluta, vi som vart med dej och Din Familj förstår hur ni känner och att säga dumma saker är INTE ok, vi e med dej och tackar för att du delar med dej av ibland för hårt liv, men det är ju så livet ÄR ! Så du e goo och ser fram emot nya inlägg, SKIT i alla som ej förstår sej på Ditt och Våra Mångas vardag! TACK igen för Din ärlighet! Lev idag ,imorgon kan det vara för sent! KRAM,Cicci

 36. Tycker du är modig som är så öppen i bloggen! Det är bara sorgligt att vissa människor finner nöje i att kritisera andra. Men jag måste tillstå att jag är avundsjuk på er stuga vid sjön, ser helt underbart ut. Men inte missunnar jag er den för det, tvärtom. Njut av ert liv, och fortsätt blogga! Halkade in på din sida av en tillfällighet, och läser alltid, även om det är första gången jag kommenterar.

 37. Hej, jag följt dig sen början och kommer fortsätta så länge du bloggar för din blogg är den som är ärlig, varm men också allvarsam när livet är sådant. De som har problem både utanför och här inne kan hålla sina tankar för sig själv och kanske titta sig i en spegel och fundera på vem man ser där. Börja leva sitt eget liv är tipset och forma det som man önskar, det krävs hårt arbete och det är precis vad ni har lagt ner och gör fortfarande för att forma det så som ni vill ha det… Jag har genom åren känt igen mig i så mycket som du skriver och mycket har hjälpt mig på vägen när man brottas med trista tankar om sig själv och hur det borde vara i hem och familj samt arbetsmässigt. Fortsätt som du gjort du är en härlig inspirationskälla. Ha en fin lördag. Kram 🌸

 38. Det finns många missunnsamma människor därute tyvärr😞. Förstår inte varför dessa lägger ner tid på att läsa bloggar som de stör sig på??
  Tänk på att vi är många som älskar din blogg Lotta💖. Tänk på att det inte går att vara alla till lags för då utplånar man sig själv.
  Du är en så klok, äkta, rolig och inspirerande människa! Fortsätt vara den du är Lotta💖 kram

 39. Älskade Lotta, jag har följt den sedan 9 år tillbaka, jag har sett din blogg utvecklats men också dig. Varje dag ihop med en kopp kaffe besöker jag dig. Du inspirerar mig i hur min trädgård ser ut idag men också hur mitt hem också ser ut. Jag har gråtit med dig under Elins svåra tid men också skrattad med dig när du delar med dig av en sida som att sjunga på insta. Det finns så mycket olika människor ut i vårt avlånga land så njut av det positiva och sålla bort de elaka kommentarerna för vi älskar Lotta❤️

 40. Hej, Lotta. Jag kommer från Slovakien och besöker regelbundet din blogg. Jag beundrar dig som hustru och mamma. Jag har också två barn och jag vet hur svårt det är att vara en bra mamma. Jag skulle vilja önska dig mycket styrka i ditt liv och inte ta obekväma kommentarer till ditt hjärta. Människor var och är avundsjuka och onda. Jag tänker på dig och Elli och jag ber för dig.
  Emily

 41. Snälla Lotta glöm inte bort oss alla andra som ser upp till dig och du får oss inspireras. De där bittra elaka människor ska verkligen skämmas över sina beteende. Nej Lotta stå upp och fortsätt som bara du kan vara! 👍😉

 42. Fina Lotta – Har följt dig ända från början och du är en så stor inspirationskälla.
  Är så imponerad av din kapacitet. Så ledsen att inte har peppat dig genom åren men vill bara säga TACK och en jättekram.. Maria

 43. Fina tjejen, bara fortsätt vara den du är. Det räcker gott för mig och det är ju därför jag hänger ”här inne”.
  Tyvärr kommer det alltid att finnas människor som inte har koll på sunt förnuft och ett socialt beteende. Jag skulle aldrig ge nedlåtande, trista kommentarer. Är det något jag inte skulle gilla hos någon är det väl bara att scrolla vidare.
  Kram och ha en fin lördagskväll ❤️

 44. Åh, fina du. Jag är EXAKT likadan själv. Avskyr konflikter, vill alltid vara omtyckt och vara andra till lags. Kritik tar jag alltid extremt personligt, vilket oftast ställer till det för mig själv…
  Fortsätt vara du, du inspirerar! 💙

 45. Hej, Jag läser din blogg varje dag för jag tycker att du verkar så naturlig och snäll. Jag tror att människor som skriver elaka saker är avundsjuka så försök strunta i dom bara.. Vet att det är svårt men varför ska dom få njuta av att du mår dåligt när det egentligen är dom själva som gör det?

 46. Oj Lotta… från en canceranhörig till en annan. Lev livet, njut av livet, vänta i all evighet på att uppfylla dina drömmar, för vi vet att livet är förbaskat skört och vi lever nu! Vi blir lite tilltufsade i kanterna, vi känner kanske mera tacksamhet och ödmjukhet, men vi känner också djupare smärta. För vi har gått igenom för mycket under för lång tid. Men vet du, vi är perfekta precis som vi är, med alla fel och brister. Och vi är sjuhelvetes starka människor! Och vi vet, vi har bara ett liv och det ska vi göra det bästa av. Njuta av, tillsammans med dem som betyder mest. Vill vi ha något, då jobbar vi för det, men var säker på att vi uppfyller våra drömmar, inte bara materiella saker, allt. För det är viktigare nu än förr. För livet är inte för evigt. Det innehåller glädje, sorg och allt däremellan. Och vi är inga robotar, vi känner. Var stolt över vad ni åstadkommit, hur långt du kommit. För det är du värd! Det är ni alla värda!

  Och alla ni som kommer med elaka och missunsamma kommentarer. Jag är så glad för er skull! Så lycklig för er skull. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni ska få fortsätta att vara så lyckligt lottade att ni aldrig behöver gå igenom vad en livshotandesjukdom familj går igenom. Att ni aldrig ska behöva leva med den skräcken. Att era största bekymmer i livet är att hänga upp er på hur en annan människa lever sitt liv. Ni är så lyckligt lottade! Men kom ihåg, att vara snäll kostar ingenting. Men betalar sig tillbaka, alltid.

  Kram Lotta och fortsätt precis som du är.

 47. Hej Fina!
  Vad ont det gör att läsa dina ord och se dig så ledsen. Det första som jag tänker på är att hur kan någon ha negativa åsikter om dig som människa. Är det någon som vill alla väl genom din blogg så är det ju du. Du utstrålar alltid värme och positivitet och framför allt ärlighet till dina läsare. Jag vet att andra har varit inne på samma sak i tidigare kommentarer men jag säger det också, avundsjuka. Det kan inte vara något annat. För det finns verkligen inget som du skriver eller gör som människor skulle kunna störa sig på.

  Jag kan själv känna igen detta med andras avundsjuka. Ju mer man sköter sig och värnar om hem, familj och att man sköter sitt arbete desto mer pikar får man från andra. Inte förrän jag gick i KBT för ca 10 år sedan fick jag förklarat för mig att jag gör verkligen inget fel mot andra människor av att vara den jag är. Tilläggas ska göras att jag har inga sociala medier som visar mitt liv och är ingen skrytmaja med saker jag gör eller skryter med min familj. Jag gör bara saker som jag och min familj helt enkelt mår bra av. Värnar väldigt mycket om mina medmänniskor.

  Detta tycker jag avspeglar en del av dig som människa. Vill alla väl.

  Snälla, jag vet att det är svårt men ta inte åt dig av negativa kommentarer och påhopp. Jag vet att det är svårt när man har en liten svacka men tänk tvärtom. Låt allt det fantastiska du gör ta överhanden.

  Jag önskar dig allt gott och hoppas du kan skaka av dig alla avundsjuka människor där ute. För allt du gör, det gör du otroligt hjärtligt.

  Var riktigt rädd om dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *