Vi vill vara galna

En del tycker vi är galna som skriver om saker innan det hänt, en del tycker vi är galna att vi ens vill köpa något annat när vi bor så stort. Vi vill bara säga att vi vill vara galna, vi vill leva nu och det är underbart att vara lite galen. Man måste våga för att komma vidare. Att stå stampa är inte min grej. Förra huset vi bjöd på var ett renoveringshus, detta är ett hus som i stort sett är klart och det blir mindre jobb för Kalle och mig som bara åka kan åka dit och göra roliga förbättringar.
Man vill ju alltid göra förändringar, men de är inte så stora och så vill vi ta hand om ett väldigt vackert hus så det blir ännu vackrare. Ägarna kan tänka sig sälja till oss, så vi får komma överens om priset. Ja vi får se vad som händer. Jag tar det som det kommer, det kommer fler hus annars.
Idag firar vi Elin som fyller 20 år och på skolan är det mösspåtagning. Glada härliga dagar nu. Nu ska jag ut i orangeriet och plantera om alla växter, tar med mig kameran.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Vi vill vara galna”

 1. Nej inte galna! Ni lever livet och tar chanser och risker. Lite hejsanhoppsan som du brukar säga!
  Kör bara kör

  Tack för inspiration!

 2. Underbart med människor som vågar vara galna. Önskar jag hade lite galenskap i kroppen också, den finns där tror jag men jag är alldeles för försiktigt med att plocka fram den. Kram och hoppas Elin får en fantastisk 20-årsdag!

 3. Helt rätt, våga vara galen. Tänk så härligt med miljö ombyte, i en stuga vid vatten o vilken bra investering. Hoppas att ni finner o får köpa det ni vill ha. Ser framemot o följa o få ännu mera inspiration.
  Grattis till fina Elin också, kram!!

 4. Hoppas ni hittar en stuga med sjötomt, jag har det och det är såå härligt att sitta på bryggan och bara vara, titta ut och relaxa. För övrigt har jag både de vita däcksstolarna och "Ribbon" stolarna i drivvedsfärgen.
  Snygga båda två. Lycka till med köpet! Kram Pia

 5. Jag tycker verkligen inte att ni är galna! Långt därifrån, jag tycker ni gör helt rätt i att förverkliga era drömmar! Många tror jag reagerar som de gör för att de helt enkelt är avundsjuka. Man lever här och nu och det gäller att göra det man vill och kan göra nu! Lycka till! Kram!

 6. Klart ni ska vara galna !
  Kan man,vill man,så ska man!

  Min dröm är en stuga, vid vattnet , med björkar och vitsippor runt knuten.
  Kan inte tänka mig något härligare!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *