Elins födelsedag och planterat om tomater

Jag har varit i orangeriet idag och skolat om tomater, nu behöver de större krukor. Här hemma skiner solen och vi flaggar för Elin idag.
Jag har också satt om zinnian i andra krukor och bättre planteringsjord. Zinnia är min favoritblomma.
Sedan har jag försökt sätta om en stor tomatplanta men väldigt hårig 🙂
Nu kommer snart min bästa vän Maria hit och vi ska åka på en liten utflykt
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Elins födelsedag och planterat om tomater”

  1. Du är en riktig inspiratör. Får jag fråga om tomaterna också. Ska det bara vara en tomatplanta i varje kruka och ska krukan vara stor. Är nybörjare

  2. Åh vilka härliga bilder! Blir alldeles vårpirrig i kroppen av dem. Mina tomatplantor är sorgligt nog alldeles ytte-pytte än, tror jag började för sent. Men de tar sig nog de med!

    Passar på att skriva om en helt annan grej. Jag tar just nu min kandidatexamen vid Stockholms universitet och håller på att titta på vad man tycker kring olika sorters blogginlägg. Om du som läser den här fina bloggen har lust och möjlighet skulle jag bli jätteglad om du ville svara på den. Det tar max fem minuter och består av att läsa en bloggtext och sedan svara på sex frågor. Tanken är att resultatet ska hjälpa influencers och göra branschen ännu bättre.

    https://forms.gle/ufDvuA3hgqGJVPQW7

    Tusen tack på förhand!
    /Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *