Vi längtar dit hela tiden

 
 
Vi längtar dit hela tiden, till vår kommande stuga. Så idag gick jag upp tidigt, städade lokalen efter festen ( barnen och Kalle hade redan gjort så mycket och varit uppe inatt så jag tog städningen) Sedan fortsatte vi hemma och röjde inne och ute. Vi fick igång gräsklipparen och städade i vår gamla skola, klippte rosor m.m
 
 
Sedan kom belöningen. När barnen åkte till sina respektive och deras familjer så åkte vi och drack vår första kaffe på vår kommande brygga. Det går knappt att beskriva med ord den känslan. Vi får ont i magen när vi kommer dit, på ett bra sätt. Vi ska skriva nästa vecka och det känns så rätt. Jag längtar att visa er mer när allt är klart.  Vi lånade även båten och rodde ett varv, så fridfullt. 
 
 
Jag har inte bloggat så mycket sista tiden för det har varit så mycket tankar med letande av stuga fram och tillbaka, lagt bud, förlorat budgivning, fest , påsk osv men nu kommer många dagar när jag ska vara hemma. 
 
 
Vi måste börja handla till huset, men de stora köpen gör vi när pappren är påskrivna. 
 
Hoppas ni haft en härlig helg
 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Vi längtar dit hela tiden”

  1. När jag klickar på länkarna så kommer jag till en tom sida. Så har det varit i flera veckor, trist när man är nyfiken. Är stugan helt tom när ni tar över? Vi hade turen att förra ägaren till vår stuga lämnade kvar det mesta, det enda vi har köpt är en bäddsoffa, 2 madrasser och rullgardiner! Det ska bli spännande att se stugan 😃 Tack för en trevlig blogg!

  2. Hej! Grattis till er stuga! När jag läser din blogg på mobilen så kan jag inte scrolla ner till nästa inlägg. Det tar liksom stopp och jag kan bara se senaste inlägget. Blir samma när jag läser hos sallyshus.se vet inte om ni har samma bloggportal. Är det fler som haft så el är det min mobil det är fel på? Mvh Caroline

  3. Blir så glad för eran skull! Tänk att ni snart har den där stugan du drömt och pratat om så länge. Kan riktigt känna pirret ni har nu, vi var i samma situation för 13 år sedan då vi köpte vår stuga. Vår stuga är det bästa vi har. Den betyder nog t.o.m mer än huset vi bor i. I stugan har vi haft våra lyckligaste stunder, så mycket glädje och gemenskap den har gett oss. Lediga dagar och det goda livet representerar stugan för oss. Alla älskar att vara i den och det är enbart positiv energi den för med sig. Hoppas er stuga kommer göra detsamma för er!♥️

    1. Ja gudars vad det är pirrigt nu. Kan bara inte förstå det än , att vi ska få flytta in och få bo där och att det ska bli vårt. Känns amazing. Hoppas fylla många dagar där med familemys. Kram Lotta

  4. Jag som alltid varit en stadsmänniska till 100% och nu börjar även jag längta efter nån slags tillflyktsort på landet. Det mest optimala vore att kunna ha en lägenhet mitt i stan + en stuga på landet ;D jag får väl försöka haffa en ”landetman” som har stuga så kan vi kombinera våra boendet. Grattis till stugan!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *