20 års fest

Nu är vi så nöjda och glada att vi fått fira Elin och att hon fått ha sin släktmiddag och fest med vänner. Elin har längtat efter det här så länge och dagens tema har gått i guld.
Elin och Jakob ordnar bildspel
Elin, Jakob , Philip och Julia har hjälpt till massor och det är så skönt att få hjälp. Allt går ju mycket fortare när det är många händer. Vi var i lokalen i byn och där kunde vi duka långbord.
Elin och Jakob
(sorry för lite suddiga bilder. De ville aldrig fotas med kameran, fick bli mobilen )
Mat från Hemköp i Mjölby
Underbart fina tårtor av Åkerdala Sockerbageri HÄR 
Jag skulle säga några ord men tårarna kom såklart , vi är ju så oerhört lyckliga att vi får vara med en sådan här dag efter allt som hänt.
Elin vilar fötterna innan släktmiddag, Pynt finns här
Två glada men trötta föräldrar
Nu ska Kalle och jag sätta oss och vila, ta lite mat och börja planera allt för flytten. Wieee om en vecka får vi nycklarna till vårt fritidshus. Det är livets glada dagar nu. Nästa gång ska vi fira när Elin tar studenten.
Tack för alla era grattis till Elin
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”20 års fest”

  1. Har följt din blogg genom åren och så glad jag är att få se denna fina tjej som gått igenom så mycket fira sin 20 års dag. Många grattis till Elin och lycka till med studenten och framtiden.Kram Vonne G

  2. Jag är oxå glad att ni får fira! En härlig revansch för alla som följt er resa med sjd , förstår att det kommer tårar av lycka.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *