Vårt kommande sovrumsfönster

 
 
 
Jag vågar knappt tro det är sant men nästa vecka ska vi skiva pappren till nya fritidshuset. Ja banken ska ju kontaktas igen men det ska vara ok, och ägaren har lovat att sälja till oss men jag vågar inte tro det är sant. Nästa vecka skriver vi pappren och någon vecka efter det får vi nyckeln. Det här är vårt kommande sovrumsfönster. 
 
Ni ska få se och veta allt nästa vecka när allt är klart men fram till dess svävar jag lite på moln. 
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

41 reaktioner på ”Vårt kommande sovrumsfönster”

  1. Fantastiskt! Jag säger inte hel-grattis än, bara halvt 😀. Tänker på när man hör om säljare som verkligen vill sälja till någon som verkligen vill vårda och uppskatta ett ställe som man haft själv i flera år, mer än att få högsta, möjligs pris – det är ädelt! Kram Milla

  2. Då håller vi tummarna, själva flyttade vi till vår sommarstuga permanent förra vintern och har inte ångrat oss! Grattis och lycka till!

  3. 🏡🌻🌞Jättegrattis,så spännande för oss som får följa med på er resa. Har själv varit i denna sits och efter flera turer var lyckan vår. Det är helt fantastiskt att få byta miljö på helgerna. Kram och lycka till. Nu väntar vi med spänning att få se flera bilder och följa ny renoveringar 🌞🌻🏡

  4. Åh vad roligt !
    Ska bli superkul att följa dig med inflytt och möblering av sommarstuga. Vid vattnet, utsikten från sovrummet är ju magisk!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *