När livet bjuder på båda delarna

Annonslänkar Ellos, iDeal och Bubbleroom
Igår på förmiddagen var jag ute hela dagen och grejade i orangeriet, elda skräp och plockade ordning. Då blir man skitig men är så lycklig 🙂. Nu har jag satt om alla tomatplantor på bra grönsaksjord så nu kommer de växa på. I år har jag sått ganska sent för det blir så trångt i orangeriet annars.
Jag ut idag och kolla till allt, det behöver vattnas hela tiden nu. Det är terapi att vara där inne, som ett lugn som lägger sig med ljuset och doften som gör en så lycklig. Alla människor borde ha ett växthus och få stoppa fingarna i jord, så avkopplande.
Sedan snyggade jag till mig på eftermiddagen för att fota en del jobb och fick frågor på mitt smink. Så här kommer lite tips till er också.
Så här är mina dagar, mycket trädgård, mycket bli skitig och sedan göra sig fin för jobb eller åka iväg och göra saker osv. Sedan gillar jag att visa båda, för om jag åker och gör naglar tex så kan jag åka i skitiga arbetskläder, eller om jag kommer till Ica och ska hämta paket så är jag nästan alltid osminkad. Jag bryr mig inte om jag är fixad eller inte,  jag har inga problem med det alls, att man måste se ut på ett speciellt sätt.
För mig är det såååå skönt att bara få vara som man är just då. Det är livet och det är jag.
Nu är det bäst att sluta fina ni, har en del att stå i. Ha en solig och fin dag
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *