Ikväll ska vi grilla

Mina barn slutar skolan lite tidigare om dagarna och kan hjälpa mig med olika saker. Philip är så duktig på att laga mat, mycket duktigare än mig och honom kan man be både handla och laga mat , så idag fick han handla fritt och laga en god grillmiddag till kvällen. Ikväll får jag ha alla ”mina” barn hemma… mina barn som jag även kallar deras pojkvän och flickvän så då ska vi ha såååå mysigt. Man ta alla de tillfällena och njuta av dem, tisdag som helg.
Jag ska ut nu och ta fram några trädgårdsmöbler och försöka hinna en springrunda så struntar jag i x-fiten och ska hjälpa Philip i köket. Eller jag är nog mest sällskapsdam, vill ju passa på att mysa med dem. Elin och Jakob skulle köra lunch på stan först och fixa lite ärenden åt mig men sedan kommer de också hem och hjälper till. Kalle kommer hem lagom till middagen börjar.
Så imorgon kommer det lite tips på grillmat till er för Philip skulle dela med sig av recepten och börja tidigt så jag kan fota innan mörkret kommer.
Ha det fint
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *