Montpellier och marknad

Annonssamarbete med France.fr
 
När jag vaknade på lördagen på hotellet Hotell des Arceaux var det marknad utanför, det brukar visst vara det på lördagar så då ville jag såklart gå ut där efter frukosten. 
 
 
Först blev det frukost på utegården som var så mysig. Inget bröd för mig, men det såg väldigt gott ut. Jag åt en del kolhydrater och socker där på resan men nu har jag slutat med det igen. Det funkar några dagar för mig, men sedan måste jag snabbt köra lchf igen. 
 
 
Jag älskar marknader och allt som är lokalt och inte en massa turister, marknaden ligger på Rue Baumes och här finns massor av lokala produkter. Många kommer från landsbygden för att sälja sina produkter där.
 
 
När jag gått och njutit av atmosfären på marknaden så gick jag runt vid vid hotellet för att kika lite mer. 
 
 
Här är det mysigt och genuint och människorna som rör sig på gatorna är från lokalbefolkningen. Man kan inte annat än älska denna fina miljö. 
 
 

Ja det var lite från min lördagförmiddag i Montpellier, kommer mer senare

 
Mer tips hittar du HÄR 
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Montpellier och marknad”

  1. Härligt Lotta! Det är just det jag älskar med Frankrike. Inga mishmash marknader, inget turistiskt. Får aldrig den känslan utan alltid bara genuint och väldigt, väldigt omhuldande för själen.

    Kram Lisa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *