Liseberg och Gothia Towers

 
 
 
Alla bilder från mobilen 
 
Igår kl 11 landa vid på hotellet på Gothia Towers där vi hade bokat rum till oss och barnen och sedan bar det av till Liseberg. Fick ett rum med fin utsikt. 
 
 
Det var några år sedan jag var på Liseberg och åkte karuseller så vi var taggade jag och Kalle att hänga på ungarna.
 
 
Sedan att få hänga med dessa en hel dag är ju det bästa som finns. Att vi kan vara tillsammans en hel dag och åka ihop och allt bara funkar toppen. Det är guld! Så kul att våra barn hittat flickvän och pojkvän som bara hänger på och att det känns så självklart att de är med. 
 
 
Jag åkte allt utom atomosfear,  den fick killarna åka själva
 
 
Jag och Julia utanför spegelhuset 🙂
 
 
Så fint överallt på Liseberg med alla blommor.
 
 
Vi avslutade med att åka Valkyria, den var läskig men lite överreklamerad kanske. Helix är så fall lika läskig och mycket roligare. Helix skulle jag kunnat åka flera gånger men det var så långa köer. Vi hade köpt expresspass till tre stycken så det var bra. 
 
 
Middag åt vi på stjärnonas krog, vi hade beställt bord innan. Jag åt en fiskrätt som var supergod, sedan hade tjuvjakt konsert utanför så det var drag på det. 
 
 
 
En trött pappa Kalle som ätit frukost och sedan åkte en av bilarna hem. 
 
Selfie i spegeln
 
 
Elin och Jakob ville gå på stan så då stannade vi kvar med min bil. Jag gick i massa butiker för lite shopping. Var inne på Ellos home som hade så mycket snyggt men det får bli ett eget inlägg senare.
 
 
Efter en mycket lyckad helg med alla så är vi nu hemma, jag ska till frissan imorgon och fixa mitt risiga hår. Sedan åker jag på tjejresa till Polen redan på torsdag igen så nu gäller det att ligga i och jobba. September blir en galen månad med många resor men så får det vara. Jag känner mig glad och pigg och det känns bara kul.
 
Kram Lotta 
 

💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Liseberg och Gothia Towers”

  1. Hej
    Ni verkar ha haft en super mysig helg med barnen och deras respective..

    Hotellet gothia towers är ett underbart hotell. Älskar det..
    Ligger hur bra som helst ju..
    Ligger ni alltid där..?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *