Jag har lovat mig själv att våga saker

 
Ni brukar tycka om när jag skriver om och delar mina tankar men ibland så kör man bara på i livet har inte den tiden, för ska man det komma ut något från huvudet som är vettigt så behöver man skapa tid för sina tankar har jag märkt. 
 
 
Jag har jobbat på en massa innan jag skulle åka och har inte tagit mig tid att träna lika mycket, ut och springa tex som sätter igång bra tankar hos mig. Men när jag kommer hem från Frankrike ska jag lägga in mer motion i veckorna för jag kommer inte kunna gå på xfit lika ofta heller för jag har 8 bokade helger med roligheter istället nu.
 
 
Innan jag skulle åka den här gången så har det varit en del tankar hos mig. Att åka iväg själv med nattåg osv och flyga från Köpenhamn är kanske en vana för en del men jag har inte rest lika mycket sista tiden så det gör mig lite nervös ändå. Men jag har lovat mig själv att våga saker. Jag har lovat mig själv att utsätta mig för det som jag tycker är lite läskigt. Jag känner igen och jag har svårt att prata engelska men försöker ändå tänka hur svårt kan det vara?
 
 
Varje gång jag gör något nytt som ger mig lite hjärtklappning och gör mig lite rädd och nervös så växer jag som person. Jag blir lite stoltare över mig själv. När man blir stolt så vågar man mer nästa gång igen, man lever sitt liv och har fokus på sitt egna och vågar senare göra andra roliga saker som man inte trodde om sig själv. Hela mitt företag bygger på det, att jag utsatt mig för läskiga saker och vill jag fortsätta utvecklas så måste jag fortsätta göra lite obekväma och läskiga saker. 
 
Så mitt tips till er alla är att göra mer saker som ni är lite nervösa över och träna på nya saker. Det ger så mycket energi i livet när man väl har gjort det. 
 
Kram Lotta
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag har lovat mig själv att våga saker”

  1. Det är en viktig grej du belyser här. Att våga prova nya saker är lika svårt ibland som det är viktigt. Men, allting börjar med ett litet steg. Bra inlägg!

  2. Så fint att läsa att fler än jag är osäkra och inte så vana att göra den typen av saker. Så härligt att du bestämt dig för att våga och att du gör det. Visst växer man av att utmana sig själv men ibland är det så svårt ändå. Gillar ditt inlägg <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *