Badrum och dofter

 
Annonslänkar Lycko
 
Igår beställde jag lite nytt från Rituals till badrummet HÄR. Doftpinnarna vill jag gärna inte vara utan för det lukar så gott tycker jag. När jag på taxfreen sist så hittade jag en ny doft som skulle passa mig, lite söt sådär i doften.
 
 
Rituals handkräm HÄR, doftpinnar HÄR  och Lexington tvål HÄR 
 
 
 
Ha en fin dag
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Badrum och dofter”

  1. Jag gillar också doftpinnar. Det luktade illa i vår glaspaviljong för ett tag sedan. Jag köpte doftpinnar och ställde in där. Det blev genast bättre lukt. Nu luktar det nästan för gott så jag tar bort pinnarna ibland. Ha en fin dag du också.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *