Badat i havet

Vi har längtat efter den här resan sedan november förra året, då bestämde jag mig för att bjuda med mina föräldrar på en resa. Min bonuspappa har aldrig flugit och mamma har varit med oss en gång innan till Rhodos. Nu var det dags att få med dem på en resa tillsammans. Ibland måste man bara göra det innan det är försent, de börjar ju bli till åren och jag vill se dem få resa utomlands och få känna hur det är. Efter Elins leukemi försöker jag förverkliga mina drömmar ännu mer och detta är en av dem.
Mamma solar

Så nu ska vi njuta i solen några dagar och jag har med mig kameran men nu blev det några bilder från mobilen.

Återkommer mer imorgon ska ni får se vart vi bor osv.
Kram Lotta
💗
Tips

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Badat i havet”

  1. Hej Lotta!

    Är det hotell Tamariscos på Menorca ni besöker? Älskar Menorca en underbar ö! Har kollat in just det hotellet som ett förhoppningsvis kommande resmål:) Ser härligt ut! Njut av semester:)
    /Ann-Sofie

  2. Lotta, du är klok som en bok❤️. Helt rätt att leva här och nu och njuta av livet!
    Du har ett hjärta av guld och hoppas ni får en underbar vecka tillsammans❤️

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *