Framsidan är rödfärgad

REKLAM FALU RÖDFÄRG
Vi började måla Falu rödfärg på framsidan för en månad sedan. Jag älskar ju måla med Falu rödfärg och använder dem så mycket vi kan. Både på mina pallkragar, på planket vid poolen osv. Falu rödfärg har ju numera så mycket mer än röd färg.
Alla våra knutar ska vi måla med Falu rödfärg vit, knut och foder. Så nu lämnar vi andra färger och bara kommer måla vårt hus med Falu rödfärg.
Först får man skrapa bort färgen och jag köpte en sådan bra borste för rödfärg och efter jag borta med den så såg det ut så här. Vi målar med ljusröd nu, vi tycker den gör huset lite vackrare.
Ni ser ju vad fint det blir i kvällsljuset när huset har ny fin rödfärg. Nu har vi allt det vita kvar och det börjar bli för kallt för det men om vi inte hinner i år får vi fortsätta nästa vår igen för nu ska hela huset bli målat, fast lite i taget.
Kolla in Falu rödfärg HÄR och se alla snygga fina färger de har , om jag får en sommarstuga någon gång framöver ska den målas i svart och vit.
Nu kommer snart fler bilder från landet igen, nu är vi snart i Sverige
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Framsidan är rödfärgad”

  1. Sååå himla fint!! 🙂 Så härligt när man väl gör det. Kommer bli kanon och dina blomlådor är så fina. försöker övertala min man om att vi oxå ska göra sådana … 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *