Hemma hos min sibiriska katt

 
 
Nu har tvättmaskinen rullat några gånger, väskorna nästan uppackade och Elins Jakob har kommit hit och Philip har åkt till sin Julia. Allt är sin ordning igen och det blir vardag. Hur det än är så är vardagen det bästa som finns. 
 
 
Att komma hem till vår älskade Findus är det bästa med att komma hem, jag har längtat så mycket efter honom.
 
Jag har varit bortrest halva september, men nu blir det mer hemma. Jag har fortfarande lite roliga helger med hotellnätter framför mig men i veckorna ska jag vara hemma och så bjuda på lite mer inlägg här på bloggen.
 
Ha det fint, min Kalle är ledig imorgon också så vi får lite gjort här hemma
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Hemma hos min sibiriska katt”

  1. Findus är så otroligt vacker! Just den rasen är perfekt att ha på landet, de behöver frihet och mycket utrymme för att må bra precis som fina Findus.<3
    Kram
    Anna-Karin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *