Lite gamla bilder och pyssla ute

 
 
Godmorgon mina fina läsare, jag ska ut om en stund och pyssla ute. Har ganska mycket kvar att göra innan snön kommer och när man har stor trädgård och hus finns det alltid något att pyssla med.
 
Jag har så mycket bilder på min dator som jag aldrig visar er så jag tänker för att kunna blogga lite oftare så kommer jag göra lite återanvändning fast ni kanske inte ser att det är det. Ibland är det svårt att hinna ta nya hela tiden och då kan det bli en stress, men varför alltid köra på framåt när man kan stanna upp och plocka upp bilder som man redan har. Då kan jag blogga mycket mer och oftare. 
 
 
 
 
 
Jag ska börja sätta upp lite belysning ute, mina ljusträd ska jag ta fram. Här ute i skogen kan man leva som man vill för vi har ju knappt några grannar och jag gör ju alltid som jag vill vilket fall så lite ljusträd ska upp idag osv 🙂
 
 
Nu har min lilla katt kommit in och vill ha frukost och jag ska plocka ordning här för huset ska bli städat. Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *