Lägga undan bäbisen

Jag försöker att inte umgås så mycket med min bäbis. Ja de kallade mobilen för bäbis i podd och det var så bra jämförelse. Jag som jobbar med sociala medier måste verkligen tänka på att inte hela tiden kolla till bäbisen. Jag kan annars fastna och jag vill vara mer i rörelse och kreativitet än att titta in i en mobil. Men det är en skön avkoppling för mig däremot när jag är klar och så tycker jag det är kul med instagram , blogg osv och visa vad jag gör. Jag har ju ingen chef som säger att jag inte får heller och jag älskar mitt jobb.
Måste ni tänka på så ni också inte gullar för mycket med er bäbis? Svårt det där. Både avkoppling och att det kan bli för mycket. Jag började fundera lite mer efter lyssnat på den podden och vill ha koll på min skärmtid.
Nej nu ska jag fortsätta pyssla ute och flyttar ut alla dynor som ligger i vår bastu till ett rum i vår gamla skola där vi har värme.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lägga undan bäbisen”

 1. Ibland tycker jag att jag sitter med den för mycket men samtidigt så måste jag få lov att stänga av omvärlden när jag kommer hem iom att jag har ett sådant otroligt socialt jobb.
  Jag försöker tänka mig för och inte alltid ha den med mig överallt. Samtidigt tycker jag det är fantastiskt att jag lött kan ha kontakt med vänner och bekanta över hela världen på DN och samma dag trots jobb, barn och aktiviteter.
  Jag tror det svåra ligger i att hitta nivån lagom.

  Kram

 2. Hej för er som har försörjning via poddradio
  Insta eller bloggar är det svårt …..måste vara sjukt stressigt att vara beroende …..är glad över mitt jobb och sk chefer som markerar att det är ok och hälsosamt att inte vara slav under sin telefon eller kamera .tror att ert arbete och livstil håller på att tackla av

  1. Hej, jag älskar mitt jobb när jag kan ut och jobba med vad jag vill, springa på dagtid och lägga upp mitt jobb som jag vill. Hoppas du älskar ditt också. Jag är positiv människa så jag skulle aldrig skriva något dumt om andras val av jobb, bara fokusera på mitt eget och göra det bästa av det. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *