Det här är en plats man blir stark på

 
Jag behöver en plats där jag kan ladda energi. Där jag kan få sitta och bara stirra en stund, där det är tyst. För mig är det lantlivet den platsen här hemma. Här får jag ro, här slipper jag en massa intryck som jag inte orkar ta in, här får jag vila i mina tankar. 
 
 
Jag skulle inte orka åka, vara kreativ och allt annat om jag inte fick landa här. Det är liksom grundplåten för mig. Jag längtar också väldigt mycket efter vatten. Att titta ut över vatten är sinnesro för mig och det därför vi letar efter en sjötomt. Det behöver inte vara något lyxigt ställe, bara en stuga vid vatten där jag en dag kan få öppna dörren för att gå ut och se ut över en sjö. Det är min dröm, det är det jag jobbar mot att äga i framtiden. 
 
 
Jag älskar att leva ganska snabbt och göra mycket. Jag har inte samma fart som innan Elin blev sjuk men jag kan vara ganska intensiv i perioder när jag vill och orkar. Här hemma är det inga problem för här får jag ändå ett lugn, men åka flera dagar till stan osv funkar bara om jag får komma hem. 
 
 

För mig är det här en plats att bli stark på, mitt älskade lantliv

 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det här är en plats man blir stark på”

  1. Dina höns är så otroligt söta jag blir så glad när du visar dom.Tyvärr kan jag inte ha höns själv jag bor i radhus och jag tror inte grannarna skulle uppskatta det så jag får njuta av dina istället.
    Tack för en trevlig blogg jag läser varje dag.

  2. Man måste verkligen ha en plats där man kan både ladda batterierna och lugn och ro. Ser ut att vara ett underbart ställe men förstår att du söker ett sjötomt. Lycka till i ert letande/ kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *