Vinterpris

ANNONS Bixia
 

Nu när vintern närmar sig med kyla och allt vad det innebär är det lätt att oroa sig för elpriset. Vi som bor i hus och värmer upp det genom luftvärme, så springer det lätt iväg. Det får mig att tänka på vad man kan göra för att undvika större kostnader under vintern. Bixia kan hjälpa dig att vintersäkra ditt pris genom att binda upp det, då har jag full koll på priset under vintern. En trygghet och en sak mindre att oroa sig för. Man kan själv välja antalet månader man säkrar upp priset på och när våren kommer så kan man välja en ny avtalsform om man vill. HÄR kan man läsa mer om vinterpris. 

Det jag också brukar tänka på är att se över elkonsumtionen inför vintern, var kan jag dra ner på elen? När går det att stänga av vissa apparater och hur är jag elsmart? Behöver vi täta fönster? Står det möbler för elementen? Vi har tex. bytt till en bättre luftvärmepump för att kunna spara både pengar och på elen. Detta är saker som kan vara bra att kolla upp innan kylan slår till. Är du inte kund hos Bixia idag går det att gå in på  Bixia HÄR och läsa mer om vad de står för och vad de faktiskt gör för skillnad. Alltifrån arbetet för miljön i och med att de erbjuder 100 % förnybar el till oss konsumenter.
 
Blir du dessutom Bixia nära kund
under november månad bjuder Bixia på första månadsavgiften och skänker den till Movember och deras arbete för mäns hälsa. Det tycker jag är att göra skillnad på riktigt!

Kram Lotta  

💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *