Äntligen kommer han hem

Samarbete Sharpman och annonslänk Care of carl 
 

Äntligen kommer han hem. Jag har klarat mig bra och fixar det mesta själv men livet blir så mycket roligare med en man i huset och mannen som jag älskar så mycket. Nu har han varit borta på jobb i 3 veckor och bara varit hemma 2 timmar under den tiden så ikväll blir det härligt att få åka till tågstation och ha honom hemma igen. Nu väntar tre lediga dagar med min Karl-Johan . Som jag ska njuta av dem!

 
Kram Lotta 
 
💗
 
…………………………………
 
Fina i grönt 🙂Kalles tröja HÄR och min tröja HÄR  
 
Julklappstips till en fin man , snygg tröja HÄR 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Äntligen kommer han hem”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *