Vakna till frost

Vilka vackra dagar det varit ute nu. Jag älskar natur och årstider och efter människor så är natur det som får mig att må bra. Jag älskar att få bo och leva nära skogen, hagen, djuren.
 
 
Här ute på landet får jag min energi och här får jag landa. Nu väntar 10 dagar utan någonting bokat. Nu ska jag se till att allt här hemma blir klart för sedan ska jag inreda och fylla köket igen, det ska pyntas till jul osv. 
 
Det ska bli så härligt att få bara vara och så hitta på lite när man känner att man vill. Jag ska försöka träna lite mer för det har det varit dåligt med sista veckan.
 
Kram Lotta 
 
💗
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vakna till frost”

 1. Stort TACK för att du finns.
  Du inspirerade mig att skaffa en blogg och nu har det hänt.
  Älskar att läsa din blogg och se på de vackra bilderna.
  💖kramar till dej/ Fia

 2. Underbara bilder. Jag älskar också att bo på landet, så fridfullt och skönt. Nu blev jag glad för marchallhållare har vi inga konstigt nog. Vilka fina du visar. Det ska jag önska mig i julklapp. Ha en toppendag och jag är bra nyfiken på ur det ska bli e köket sedan. Kraaaam Pia

 3. Hej,
  Ni bor så idylliskt och så vackert! Ja frosten gör magi med naturen.
  Det är väldigt praktiskt med marchallhållare! Jag har också börjat använda sådana eftersom det har blivit märken på trädäcket hemma när jag ställt marchallerna på trägolvet, även fast det var snö under.

  Ha en underbar dag i idyllen!
  Kram, Anneli

 4. Hej Lotta, underbart!
  Nu har jag beställt de fina stjärnhållarna, visste först när jag såg dom att jag behövde dom😊Super att du hela tiden ligger steget före🙏Ha fina dagar, kramom💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *