Dubbeltäcke och kakelugn

Där nere är så stökigt överallt när hallen och köket målas så vi håller oss här uppe nu. På Elins rum kom granen upp igår och hon har börjat pynta lite. Vi köpte dubbeltäcke för ett tag sedan och så har hon så mysigt med kakelugnen på sitt rum.
Jag sitter och ska sy upp en klänning till henne men det är inte min grej längre. Jag som har gått beklädnadsteknisk utbildning och trodde jag skulle åka till Europa och sy kläder och här sitter jag nu och kan knappt sy gardiner 🙂 Ja det blir inte alltid som man tänkt sig men det blir bra ändå.
Nej nu ska jag försöka städa lite här och så tömma hallen
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Dubbeltäcke och kakelugn”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *