Lite advent i ett fönster

Godmorgon mina fina läsare, sovit gott? Jag fick sova hela natten och ingen katt som väckt mig. Vi fångade musen igår sent på kvällen så den finns inte kvar i huset längre, tack och lov.
Ljuset tänder jag bara om vi sitter vid matbordet, det har ståltråd under och nerstoppad i blöt oasis
Jag har börjat pynta lite i fönstren, där de inte ska måla men inte tagit fram mitt vanliga pynt ännu. Bara växter och stjärnor m.m Jag är inte klar och det brukar ta lång tid innan jag är färdig så detta är bara lite början. Älskar pysslandet så det får ta tid.
Idag ska jag och kalle göra klart saker här inne som måste fixas med i hallen och Philips rum och det är dags att börja tömma. Ska försöka hinna ut en stund också för man behöver lite skogsdoft och dagsljus varje dag nu.
Hoppas du får en riktigt bra dag, här snöar det ❄️❄️
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Lite advent i ett fönster”

  1. Hej smulan… va fint du gör!
    Jag ska ta tag i vår veranda i dag har jag tänkt så får det bli inomhus nu till veckan…;)
    Smart med blöt oasis och ståltråd….det ska jag försöka koma i håg.
    Kraaaaaam vännen o ha en härlig lördag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *