Julmarknad på Billa gård

 
Bilder mobilen 
 
Idag startade vi med julmarknad på Billa gård. Vi bjöd med min mans föräldrar på frukost där och det var så himla mysigt. När vi kom dit var det inte så mycket folk heller. 
 
 
I butiken fanns det hur mycket som helst att handla och massor av saker som jag gillar. 
 
 
Jag köpte några posters till hallen som kommer bli fina när tapeten kommer upp och trappen blir grå. 
 
 
Jag kunde inte stanna däremot för jag känner av det när det blir så mycket folk. Känslan av panikångest smyger sig på och jag måste bara hem. Fortfarande är det ett problem för mig ett år efter jag mådde dåligt sist så jag får tänka mig för vid vissa tillfällen. När det blir så där trångt och många som man känner igen, då funkar det inte. 
 
 

Vi var också nere vid en sjö på väg hem som ligger nära oss och tittade lite på sjötomter, det finns lite överallt och jag fortsätter att hoppas att något ska dyka upp som ska passa oss. Sedan ringde telefonen och svärmor hade blivit sjuk precis när de kommit hem , men nu hoppas vi det ordnar sig. Det är lite mer privat så jag skriver inte så mycket om det här, men det blev en orolig eftermiddag. 

 
Hoppas du haft en fin dag
 
Kram Lotta 
 
💗
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Julmarknad på Billa gård”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *