Konsert och hotell i Linköping

Pressevent Visit Linköping & Co
 
 
Det var egentligen jag och Kalle som skulle åka på Per Gessle och mysa på hotell men när han inte kunde så blev det Philip som ville följa med. Vilken tur för mig för det inte varje dag man får med sin stora son.
 
 
Man behöver verkligen inte åka långt för att uppleva och få ha det bra. Jag har börjat med att semestera i min egen stad lite mer och det finns väldigt mycket att uppleva och upptäcka i fina Linköping med Saab arena som bjuder på många olika evenemang. 

 
Den här gången fick jag möjlighet att bo på Nya Quality Hotel The Box i Linköping som bara ligger med 10 min promenadväg till Saab arena där alla stora konserter m,m hålls. Quality Hotel The Box är ganska nybyggt men har redan blivit mycket uppskattat i Linköping och är ett av de två hotellen i Östergötland som är med i White Guide.
 
 
Restaurangen håller hög standard, min man har ätit lunch där flera gånger och tycker det är så bra, frukosten finns mycket att välja på och utrymmena är snyggt inreda med soft och härlig atomsfär. Många åker även dit för spa bara över en dag. Spaavdelningen ska jag med få uppleva lite mer nästa vecka. Återkommer om det mer senare.
 
 
Philip och jag checkade in lite senare igårkväll och tog en promenad till arenan där två rätters middag först väntade. På arenan kan du såklart köpa olika sorters biljetter och denna gång fick vi möjlighet att se konserten och samtidigt att äta gott och få sitta kvar i restaurangen för att titta på Per Gessle. Väldigt smidigt att slippa stå kö också och vara på plats lite innan alla kommer.
 
 
Är du också sugen på en vistelse med konsert? På Saab Arena finns det många evenemang att välja på. Du kan se hela utbudet på Visit Linköping & Co hemsida 
 
  
Själv skulle jag gärna vilja se Joyvoice Christmas med 3000 körsångare, det blir nog en mäktig upplevelse. Vill du bo nära och bra på från arenan så boka Quality Hotel The Box där kommer du trivas!
 
Kram Lotta 
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *