Tjejmiddag och kolgrill

Innehåller annonslänkar 
 
Ikväll är jag på tjejmiddag med mina gamla klasskompisar som ses en gång i månden. Ikväll är det hemma hos min granne, ja vi är gamla klasskompisar också sedan 3:an och inte bara grannar. Ska bli så mysigt att ses och det ryktas om Galliano ikväll med bästa brudarna, ja det är ju röd dag imorgon och bara rulla ner hem 😊
 
 
Trädgårdsmöbler gamla Ikea, stol HÄR 
 Andra snygga trädgårdsmöbler jag gillar HÄR  och HÄR , lykta HÄR 
 

Min man fick ledigt också, han jobbar jour ibland på helgerna men de behövdes inte ryka in. Imorgon blir det trädgårdsdag igen. Fortsätta rensa ogräs och trimma för jag hann inte allt idag.

 
Tips. Vi som gillar kolgrill, någon som har provat denna grillbänken HÄR ? funderar lite på om vi skulle ha en grill vid poolen också. Ni undrade vart vi köpte Muurikka som vi ska ha vid orangeriet, den finns hos Campadre HÄR, sök bara på Muurika. Tror det är rabatt några dagar till.
 
 
Kram Lotta
 
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Tjejmiddag och kolgrill”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *