Trädgårdsmöbler vid pool

Jag har varit lite bakis idag, därav den sena uppdateringen 😊 Tål inte att blanda olika drycker och helst inte rödvin så jag blev såklart sjuk idag fast mina vänner klara sig alla bra. Att man inte lär sig. Ja, ja det var väldigt länge sedan sist och det lär dröja lika länge till nästa gång.
Jag har fotat massor av bilder som kommer  nu framöver, mycket ute såklart när det är så vackert. Imorgon ska det bli lite regn här och det är bra för mina växter.
Idag har vi tagit fram parasollen vid poolen och lite mer kuddar. Vi har haft gäster här som badat, det är 19 grader nu så jag väntar. Vi har ju inte fjärrvärme här på landet så det tar lite tid innan det ökar.
Nu är Elin ute en sväng med sin papap och kör cab , Philip och hans kompis fixar grillat och nu ska jag gå ner och njuta av dessa underbara varma kvällar. Hoppas du haft en härlig dag i solen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Trädgårdsmöbler vid pool”

  1. Åh fina möbler vid poolen passar perfekt🖒🖒

    Vi vill ha ett lite cafe set på framsidan.. får se vart vi ska köpa det..

    Roligt att tjej kvällen blev lyckad
    Ttåkigt att bara bli bakis..
    Klarar inte att blanda heller..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *