Sitter du aldrig?

Sitter du aldrig? är något jag ofta får höra. Jag finner ofta ro att sitta still på kvällen men inte på dagarna, bara för jag kan jobba med blogg och fota så kan jag ju inte heller sitta still på dagarna , då skulle jag inte få något gjort. När jag var på kurs i Spanien lärde jag mig just det är att vi är olika och jag har troligtvis lite högre dopamin vilket gör att jag tycker om att göra saker med min kropp och jobba ganska hårt.
Förr var jag väldigt rastlös och ville ut och åka och göra saker, då var jag ofta på ett nytt äventyr hela tiden men så känner jag inte nu. Jag gillar att ha något att göra, jag har nya mål och drömmar hela tiden men jag håller mig gärna mer hemma. När du jobbar på ditt jobb så jobbar jag på mitt och sedan sitter jag ju ofta på kvällarna med blogginlägg och allt pappersarbete, mail osv.
Nu åker vi snart hem från Skagen, jag har haft fantastiska dagar här och ni ska få se så mycket fint jag har fått uppleva när jag är hemma.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Sitter du aldrig?”

  1. Det måste vara mycket jobb med din blogg. Fina bilder. Och visst är vi olika. Själv sitter jag gärna och filosoferar. Tur att vi är olika, vi människor. Det vore ganska tråkigt annars.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *