Massor av bröllopsbilder, börjar så här

Det blev fullt upp för mig denna veckan, först på resande fot i 4 dagar och sedan packa om och åka på bröllop med hotellnatt, så bloggen har inte uppdaterats så mycket, men nu ska jobba hemma länge och har så mycket att visa och dela med mig av.
Igår åkte vi på barnens kusins bröllop på min mans sida , ett ungt par som varit tillsammans från och till sedan de var 13 år och det var ett känslofyllt och fantastiskt vackert bröllop. Den vackraste bruden jag sett. Mitt hår fick jag hjälp av Elins gamla fröken som är så duktig, tack snälla Malin för du gjorde mig så fin.
Jag börjar bara visa lite så här så ska jag fixa massor av inlägg framöver. Hoppas ni har det bra i värmen.
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Massor av bröllopsbilder, börjar så här”

  1. Vad fin du är Lotta, verkligen jättesnygg. Håret är också perfekt, sminket klänningen spot on, jag har aldrig sett dig så fin ♥️✌️. Hälsningar Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *