Uterum

Annonslänk och samarbete med Skånska Byggvaror
När vi är klara med köket så ska vi fortsätta ute med vår altan mot poolen, det är prio ett att få den klar i sommar och så lister i orangeriet. Måla huset ska vi få hjälp med. Men sedan efter det är det uterummet som ska fixas. Alla möbler ska ut, det ska målas, läggas annat golv osv Kalle skulle kunna tänka sig att göra det vinterbonat men jag tycker vi har så stort innan men tänk att kunna sitta där ute även på vintern och sätta in kamin m.m skulle vara supermysigt. Något att fundera över.
Matsalsmöblerna har vi haft sedan vi träffades och bordet är vingligt m.m Ikeasoffan är ok i stommen men alla dynor är förstörda och vittrat sönder inuti så det går inte ta av och tvätta tyget. Uterummet är inget som måste bli klart just nu men på sikt ska vi göra ordning. Jag är så glad för vårt uterum, vi använder det massor på våren och sommaren och är glada att de som bodde innan oss byggde så stort.
Vad är ert nästa projekt?
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Uterum”

 1. Hej Lotta!! Jag har läst din blogg länge och blir inspirerad att följa drömmar. Vi har renoverat i några år och har mycket kvar. Men denna vintern har vi tagit paus och följt vårt fritidsintresse, skidåkning. Vi har tillsammans med en annan familj valt att säsonga i Stöten. Svenska fjällen är fantastiskt och vi ville få möjligheten till mycket skidåkning, umgänge med barnen och träffa nya vänner. Jag har arbetat i skidskolan och min man har arbetat på distans samt tagit hand om barnen och deras läxor. På em har vi åkt skidor tillsammans. Tror precis som du att allt är möjligt. Nu är jag och de stora barnen (10 o 7 år) hemma några veckor för att skriva nationella prov sedan blir det att avsluta vårt fantastiska äventyr i påsk!!

  Som svar på din fråga så blir det att juta en plata till ett kommande växthus till våren. Men växthuset kanske får vänta några år för att säsonga i Stöten hoppas vi på igen! Följ oss gärna på @sasong2018 på insta!!

  Tack för all inspiration!! // Moa

 2. Vilket härligt uterum. Vi gjorde ett växthus förra året som jag kallar glaspaviljong och en köksträdgård. Jag blev så inspirerad av eran köksträdgård. Jag hoppas jag hinner få ordning i köksträdgården men vi har nu ett annat projekt på gång. Min man har haft kraftiga problem med astma och har precis fått veta att han är allergisk mot pälsdjur. Vi har en hund och två katter. Det finns inte i min värld att göra oss av med djuren. Vi kommer istället bygga ett Attefallshus till djuren och där jag också kan ha syatelje. Det blir vårt prioett under våren och sommaren. Jag vill att djuren så fort som möjligt ska flytta hem. De bor nu hos min pappa.

 3. Vilket stort och fint uterum! Vi har också ett som vi använde mycket i somras (som var första året i vårt nya hus), dock modellen mindre 😃
  Gör mest lite små-renovering här och var inomhus nu (tapetserat fondvägg, målat några väggar osv), men så fort våren kommer vill jag fixa med mer växter i vår trädgård, så gräs där det är lite dåligt osv. .
  Kram!

 4. Vilket fantasiskt uterum med så mycket plats!

  Vårt nästa projekt är att dra all el i huset vi renoverar, känns som ett stort steg i rätt riktning mot att så småningom kunna bo i huset !

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *