Det har gått bra med mamma

 
Mammas bypassoperation idag har gått bra , allt gick som planerat och 4 st vener från benet har nu opererats i hjärtat. Fantastisk sjukvård vi har och åter igen så kan jag säga att jag älskar mitt land Sverige som hjälpt mig och min familj så mycket så alla kan bli friska. Mamma fyller 69 år och jag hoppas vi får ha henne här många år till nu. 
 
 

Nu ska jag hoppa i duschen och njuta av den här dagen, det verkar som att jag kan stå emot förkylningen och jag tror det är tack vare min träning. Jag hoppas komma igång att både springa och köra x-fit igen i slutet av veckan för är det något man mår bra av så är det när man får röra sig. Jag ska ta det lite lugnare ett par dagar till får vi se.

 
Det är vår i luften men kallt och jag känner mig riktigt glad nu när operationen gått bra, jag ska hjälpa mamma med allt jag kan tills hon är pigg igen. Tack till er de bästa läsare som finns. Ni är underbara som finns med oss i med och motgång. 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Det har gått bra med mamma”

 1. Vad skönt att det gått bra för din lilla mamma. Hoppas hon piggnar på sig och att ni får ha varandra många år än.
  Njut av tiden tillsammans, sätt värde på både gammal och ung.
  Njut av Livet – det går inte i repris !
  Kramar till er alla

 2. Vad skönt att det gått bra med din mamma.
  Vilken tur att hon har dig som kan pyssla om henne nu när hon behöver det💜
  Jag har bokat in mig och min mamma ett dygn på Steam hotell i vår så då får hon ha det bra.
  Kram till Dig🌸

 3. Skönt att höra Lotta! Det här med att föräldrarna blir äldre och mer opigga är ju något att ha framför sig ,men inte se fram emot… Jag o min syster åker till Wien med mansen om en dryg månad, hon fyller 75 och har drömt om Wien så såklart åker vi dit 🙂 det är roligt att göra saker tillsammans så länge det går. Hoppas du får vara frisk nu! Kram Milla

 4. Hurra för att allt gick så bra med din mamma! ☀️
  Nog att vi betalar mycket skatt i det här landet men när man får sån här provshjälp kan man inte annat än vara tacksam.
  Härligt att du verkar klara förkylningen också.
  Kram på dig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *