Ordning i hallen

Tycker du som jag att det är lite svårt att ha ordning i hallen? Jag gillar inte när det hänger saker hur som helst eller står massor av skor framme osv. Vi kan ha väldigt rörigt mellan varven men det ska gå fort att städa undan och allt ska ha sin plats. Så skor är något jag plockar undan ofta. Sedan har ungarna en egen garderob och vi har en liten garderob för utekläder. Förvaring är något som är viktigt mig och det kan man aldrig ha för mycket av. Försöker också rensa ofta så blir det lite bättre.
 Hur har du det med förvaring? Har man nånsin tillräckligt med plats?
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Ordning i hallen”

 1. Oh ja, tycker alltid att vi har för lite förvaring 🙂 Dessutom har vi en väldigt liten hall som lätt fylls på så försöker hitta olika lösningar för att gömma kläder 🙂
  Vacker dag till dig 💕
  Varma kramar Mia

 2. Oh ja, förvaring är a och o. Vi har det så bakvänt hos oss att i den stora hallen där vi alla har en varsin garderob och golvytan är stor – där går vi aldrig, men i den lilla hallen där det är trångt både för fötter och skor – där går vi jämt 😉 Ha en fin dag Lotta och tack för en trivsam blogg!

 3. nej vi hat trångt nu fast vi är två fatta inte hur vi fick plats förr när vi var fem .Men jag antar att man har det för bra shoppar lite för mycket ibland fast det är ju så kul .Jag shoppar oftas mitt på Gekås då vi reser en del och lägger rätt så mycket pengar på det .Snart bär det av igen till mallis 🙂 med min bästsi sen förr så härligt .

 4. Tack och lov hade det huset vi flyttade till för dryga året sen mycket mer förvaring än vårt förra hus. Nu kan vi hänga undan ytterkläder och ta fram efter säsong. Underbart! För visst vill man ha ordning och reda 😃👍

 5. Jag har i mina tidigare boenden alltid haft trångt i hallen och lite eller ingen förvaring.
  Men i vårt nuvarande hus har vi en stor hall och stora garderober bakom glasdörrar där det finns massor med plats både för oss och våra gäster helt underbart när man aldrig tidigare varit bortskämd med det😀
  Vad fint det ser ut i din hall💜
  Kram

 6. I mitt hus från 50 talet har vi alldeles för lite förvaring. Jag brukar röja i hallen 1 gång i månaden. Men sedan barnen flyttat hemmifrån blir det mindre rörigt. men ikväll skall jag röja undan lite för mannen fyller år i helgen och då vill man ju ha det fint. Kramar från Åsa

 7. Jag har börjat organisera mitt hem enligt KonMari-metoden. Tycker jag fått så mycket bättre överblick över kläder, skor, ja allt, inte bara kläder. Jag har snarare kunnat minska mitt behov av förvaring nu. Det handlar ju om att allt skall ha sin egen plats. Kläder viks på ett speciellt sätt så att man ser vad man har bl.a. Det finns mycket att läsa om det här på nätet, så får man pröva om det passar en själv. Jag lägger i alla fall mycket mindre tid på att leta efter saker nu.

 8. Hej❤
  😂😂 håller med dig. Vi har skor i hela hallen, det är så med stora barn . Men precis som du säger så ska det gå lätt att plocka undan .

  Trevlig kväll
  Kram Linda
  Shopaholicmum.blogg.se

 9. Vi har massor förvaring i vårt hus o en stor vind som vi kan stuva undan saker på. Vi är bara 2 o har så många garderober att vissa står tomma. Det är lyx!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *