Min sibiriska katt är bästa sällskapet

Här snöar det som bara den och jag har varit ute och skottat flera gånger nu i morgonrock, bästa outfiten för snöskottning. Det blev kallt om ändan 🙂
Philip är hemma och har ont i halsen och blivit väldigt förkyld men jag hoppas inte det blir för mycket för vi ska ju snart till fjällen. Katten har hittat en låda idag som han ska ligga i , så nu sover Findus här bredvid mig på kontoret i en låda och inte i sängen. Har massor jag måste göra idag och slarvat med mailen i flera dagar så bäst att köra på. Lite musik och en kaffe så är man igång. Ta hand om er och kul att ni gillade att jag körde insta direkt igår på instagram.
Kram Lotta
 💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Min sibiriska katt är bästa sällskapet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *