Köra i diket, tjejmiddag och snygga våroutfiten

 
ANNONS för Country Dreams 
 
Idag började jag dagen med att backa ner i i trädgården för långt och där blev jag sittande en stund tills min bonuspappa och en granne kom och hjälpte mig. Bra dock att fastna på sin egen gård för det var ju bara att vänta hemma på hjälpen:) Sedan en dag med ärenden. Nu har jag fixat mig fin för ikväll ska jag på tjejmiddag. 
 
Här kommer lite tips på snygg och enkel outfit i samarbete med Country Dreams . Nu längtar vi efter vår och värme och ni vet ju att jag älskar rosa så även denna gång lite rosa med höga supersköna jeans, snygg sweatshirt och tisha och rosa liten söt handväska och vårskor. 
 
 
Okej då kör vi lite länkar också till allt det fina så kan klicka om ni vill. Älskar höga jeans och ännu mer höga jeans med stretch. De här är så sköna och kommer från Twist & Tango och finns i både ljus och mörk tvätt. Jag har den ljusa HÄR  Jag har storlek 28 och då blir de lite långa på mig men jag viker bara in det. 
 
 
 
Finaste våroutfiten
 
 
Vårens fräschaste tisha med ananas kommer från BOSS och finns både i vitt och rosa, lika snygga båda två . Den vita finns HÄR . Jag har medium. 
 
 
Rosa skor utan strumpor längtar jag efter så mycket , dessa är lite små så gå upp en storlek på dessa. UGG gör så mycket snygga skor, dessa finns HÄR 
  
 
Söta handväskan som passar om man ska ut en kväll, lagom till plånbok, solbrillor och lite smink, finns HÄR 
 
 
 
Siata länken är till BOSS sweatshirt. Älskar sådana här klassiska och snygga tröjor finns också i flera färger , men den grå finns HÄR . Jag valde att visa medium i den. 
 
 
Skulle du bli sugen på något av det här så har du 20% rabatt på allt hos Country Dreams fram till fredag den 9/3. Använd koden LANDET20 i kassan HÄR . Idag har de även fått in en stickad kappa från Odd Molly som jag alltid drömt om m.m så kolla in alla nyheter.
 
Nu är det dags för lunch här, ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Köra i diket, tjejmiddag och snygga våroutfiten”

 1. Hi hi, bäst att köra i diket på vintern när det är lite som tar emot 😉
  Underbar outfit, sååå fräsch! Jag vill gärna ha vår nu… Gillar inte alls snön, jag vågar just nu knappt gå ut själv för jag är liiiivrädd fär att halka och slå dit… inte så kul när man är nyop. Så jag vill gärna ha bara gator så jag kommer ut mer… Men söstra mig har vallat runt mig en liten runda i kylan iaf.
  Ha de fint Lotta!
  Kraaaam Anna
  Ps… det märks säkert att jag är som en berg-och-dalbana nu… ikväll känns det ok liksom, igår bara grät jag hela dan… men du vet ju, det går liksom inte att styra över, känslorna.
  KRAM

 2. Takk for en fin blogg, her er det snö over allt og da varmer det med vaarlige foto fra deg, har fulgt deg lenge, kjær hilsen fra Island <3

 3. Underbart fint! Vad har du för stl på tröjan? Är den normal i storlek? Sååå sugen på att klucka hem men alltid svårt med storlekar. Tack! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *