Härlig dag och bubbel vid poolen

Vilken härlig dag Elin och jag haft och så många trevliga människor vi träffat. Jag ska visa massor av bilder senare och vad man kan göra väster om Linköping. Jätteglad att Elin kan följa med och fota och jobba med mig så kan vi hjälpas åt.
K
Nu kommer min granne snart och det blir lite bubbel vid poolen och imorgon ska jag äntligen till frisören. Det var väldigt länge sedan nu och min hårfärg är inte snygg men det kan bli. På Ledbergs krukmakeri köpte jag en sådan underbar skål idag. De säljs bara i butiken och där fanns så mycket fint. Visar mer bilder en annan dag.
Bäst att rusa och ha det så bra alla ni och njut av värmen
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Härlig dag och bubbel vid poolen”

  1. Vi ska till Motala och Linköping nästa vecka. Maken ska köpa en våtdräkt i Motala och jag vill till Linköping för jag jobbade där för 21 år sedan och har knappt varit där sedan dess. Det kanske blir ett besök på Ledbergs krukmakeri. Snygg skål du köpte.

  2. Mötte dig idag när jag & min man var & fikade på mysiga & fina Bostället (vi bor i Ledberg & åker dit & njuter ibland) men kunde i placera dig just då i stunden…….. Annars hade jag sagt hej & uttryckt uppskattning av din härliga blogg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *