Semestra i sin egen stad

Vi tog tillfället att sticka iväg på lite egen semestermys när Elin hade poolparty igår och Philip jobbade. Elin har mycket fester att ta igen efter sin leukemi och jag älskar se när hon får ha kul och vi får vara lite själva och det är guld för oss.
Kalle och jag kom iväg lite sent som vanligt för vi var i stan tidigt först och Elin skulle skriva till körkort men det är svårt, vi kämpar på. Jag handlade massor av fina växter också, men sedan kom vi iväg tillslut och hamnade i vår egen kära stad Linköping. Vi hoppade in på Scandic  och kollade om de hade rum och vi fick ett jättefint rum för 1000 kr, bra pris. Vi hann inte se rummet först,  för då bar det av på annat håll så väskorna fick vara kvar i bilen.
Känner jag någon som äger restaurang och kan köpa sådana här glas till mig med ishink så maila mig??
Ja vi hamna framför en storbildsskärm på uteställe i stan och Kalle var så nöjd och det är ju riktigt kul att klämma ner sig där bland alla hejande människor.
Sedan checkade vi in på Scandic och gick iväg för middag. Mysigt på torget i solen även om Sverige inte vann.
Vi valde att äta på Aioli och där jobbade Philip i köket samma kväll så det blev extra kul. Philip är så driven så att sparar till motorcykel nu så han jobbar i köket på restaurangen och står på loppis idag och säljer saker.
Maten var jättegod men den där drinken höll oss mätta hela kvällen. Den var lite för stor, aj,aj i magen kan man säga när man inte är så van med mycket socker.
När man sticker iväg sådär räcker det packa en klänning, några krämer och så mascara. Älskar packa lätt, för annars är jag grymt dålig på att packa, tar alltid med för mycket.
Nu är vi hemma igen och jag har köpt jord och ska ut och gräva ner alla fina växter jag köpte igår så blir nog rabatten fylld.
Nu har jag bara använt mobilen i flera dagar, men jag ska visa er lite annat snart och lite fina bilder från kameran. Livet är som det är och det blir lite som det blir. Jag njuter av sommar och att Kalle har semester. Första sommaren på tre år som inte Elin äter mediciner. Så skönt!
Kram Lotta
💗

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Semestra i sin egen stad”

 1. Hej!

  Tack för din fina blogg. Läser ofta och du har r alltid en positiv och inspirerande anda på dina inläg. Tänkte på Elins teoriprov, det går att få göra det muntligt också om man har problem med inlärning, min kusin fick den hjälpen när han missat det skriftligt flera gånger och intygat hans läs och skrivsvårigheter .

 2. Hej Lotta!
  Jag hör till de där dåliga människorna som bara läser och inspireras men aldrig kommenterar.
  Såg att du efterlyste glasen från Moet. Jag följer en på Instagram som heter alltinommoet. Kolla där, där kan man köpa massa fint.
  Tack för att du är så härlig!
  Kram Pia

 3. Det är fint att semestra hemma. Och Ailoi är väldigt trevligt med god mat. Passar en LCHF:are perfekt när man får välja bland alla smårätter.

 4. Så härligt att semestra i sin egen stad. Lätt att glömma bort vad man har i sin närhet. Jättesnygga outfits på bilderna! Undrar vad det är för mörkblå klänning du har på dig på sista bilden i inlägget? Trevlig sommar!💕☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *