Han och jag

 

Båda barnen är ute med kompisar ikväll, så det är han och jag. Jag älskar hitta på saker med Kalle och vi ska åka en sväng och så stannar vi någonstans och äter. Lånar Elins bil med öppet tak när det är så varmt så blir det extra mysigt. 

 
Värmen ute nu är ju härlig helst på kvällarna så det gäller ta vara på dem.
 
Ha det fint!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Han och jag”

  1. Hej!

    Jag undrar var man kan hitta mattan på bilden? Letar efter en större matta till min matgrupp på altanen. Har semester nu och ska njuta av att följa din blogg utan tidspress, brukar annars läsa varje morgon innan jag åker till jobbet.
    Kram Christina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *