Å jag som skulle odla grönsaker

Mina pallkragar svämmar över av vackra blommor, å jag som skulle odla mer grönsaker i år.
I den ena är det zinnia och i den andra är det luktärtor och det är så härligt att kunna plocka in buketter.
Kram Lotta
💗
 Massa saker till odling hittar du HÄR  och HÄR

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Å jag som skulle odla grönsaker”

  1. Åh, så fint med alla blommor. Luktärt är verkligen en favorit hos mig. När du fyller upp dina lådor inför odlingssäsongen, vad fyller du då med för jord/näring? Blir nyfiken eftersom det växer så otroligt bra för er.

  2. Var glad att du har blommor att plocka in i denna torkan 🌸Jag drog ner rejält på blomsterodlandet i år och har nu bara grönsaker i mina lådor. Ångrar mig lite nu 😞 Kram Lizze

  3. Åh vilken underbar trädgård ni har. Hade tänkt att vi skulle odlat lite grönsaker vi också. Men i denna hetta är ja glad att vi inte gjorde det, de räcker med de blommor vi har att vattna 🙂

    ha en fin kväll
    kram

  4. Åh tack för lite inspiration! Så himla fint. Vi flyttar in i våran hus i Roslagen till vintern. Så jag fick bli chefen för trädågården! Så sitter förfullt och skrollar bloggar i jakt på lantlig-lummig-trädgårdinspiration!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *