Vissa dagar måste jag bara pusta lite mer, vara snäll mot mig själv

 

Ja det blev en tur till Ikea idag men otur när jag kom hem och jag fått fel marmorskiva och kökslådorna till köket passade inte och så flera andra saker som blivit fel idag. Jag försöker tänka positivt och kan vända det mesta men när jag läste att en tjej fått om sin leukemi efter flera år och letade stamceller kom tårarna. Materiella ting är ingenting, men att lära sig leva med att Elin haft/har en dödlig sjukdom och inte veta om hon får vara frisk livet ut är svårt. 

 
Innan så levde jag i en värld där sånt bara händer andra, nu vet jag att det kan hända vem som helst , det hände oss. Nu måste jag lära om och hitta livsglädje och tro på livet. Det är svårt. Jag saknar de där riktiga galna dagarna när jag bara körde på, när hela livet var en fest och det bara fanns möjligheter. Allt det finns kvar, men jag undrar om jag nånsin kommer dit igen eller om jag vill komma dit igen? Jag önskar att jag inte visste att det finns människor som får om sin leukemi. 
 
Vissa dagar måste jag bara pusta lite mer, vara snäll mot mig själv och säga Lotta du är tillräcklig. Du får pusta och du får känna att livet är inte en fest alla dagar, du behöver inte prestera hela tiden. Du är bra som du är.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Vissa dagar måste jag bara pusta lite mer, vara snäll mot mig själv”

 1. Hej Lotta!
  Läste precis boken "Det händer när du vilar" av Tomas Sjödin och fastnade för några rader…." Man behöver inte räcka till. Det räcker att man finns till. Allt annat är bonus."
  Tyckte det var så upplyftande och tänker på det när jag försöker hitta kraften att stötta min mamma som precis innan jul fick diagnosen obotlig hjärntumör. Känner så igen mig i det du skriver om hur lyckligt förskonad man varit förut men på en sekund så förändras livet drastiskt och det enda man kan göra är att följa med.
  Skickar en styrkekram till dig!
  Anna

 2. Oooåååh… blir ju påmind om Jävla Cancern lite för ofta tycker Jag,…men….då har ju vi ej behövt "än" kämpa med detta av att ett eget barn blivit drabbat,… så då känner Jag- Vi nästan oss skyldiga… Men håller tummarna varje DAG 365 dgr /År att NI ej skall behöva uppleva detta igen, håller tummar och tår för Elin och hela er Familj, varje Dag när jag öppnar upp Din Blogg, hoppas ni får en Fin Dag imorrn …..Igen…..Kram!!!

 3. Jaa, livet är skört och kan vända fort🙏🏼 Vi behöver alla påminna oss själva att vi duger och gör så gott vi kan❣️Har köpt ett armband med texten Jag duger.. ett mantra som tål att upprepas. Kramar🙏🏼

 4. Jag har en favorit när jag "börjar dagen"
  "Morning mood"
  Edvard grieg♥

  Lyssnar på musik ofta.
  Allätare. .lyssnar efter min "mood"
  Beyonce. när jag ska städa el behöver power.
  Kram♥

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *