Ett sånt där fint litet fat

 
Tjohoo jag har haft ett så himla bra samtal så jag vill ställa mig och hoppa lite. Tänk så bra allt faller på plats ibland och jag är så glad!! 
 
 
Jag  har handlat mig ett sånt här litet fat som man kan se på massa andra bloggar och vet ni det är fantastiskt att få inspireras av alla bloggar och instagrammare, precis som ni inspireras av mig. Det är det första ställena jag letar på om jag vill ha tips och inspiration.
 
 

Min bänkskiva i marmor är klar till vitrinskåpen från Jysk, ska hämta den i början på nästa vecka. Kommer bli så kul att styla på bänken när det blir sten, tycker det är så snyggt.

 
Nu blir det inget kaffe mer idag, nu går jag över till vinet 🙂
 
 
Kram Lotta
 
………………………💗…………………………
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Ett sånt där fint litet fat”

 1. Hej, det blir säkert fint, för det har det blivit hos alla andra bloggare! Är det kul att köpa exakt samma möbler ,prydnadssaker som alla andra har?? Blir sedan säkert en hög med exakt samma böcker som de andra har. Att man inte försöker få till en egen stil förstår jag inte, Jag blir inte inspirerad av det iallafall ,titta in hos att vara någons fru ,hon kör med egen stil och bryr sig inte dugg om vad andra köper och har. Inget illa ment utan bara en fråga.Ha en bra helg .

  1. Hej, jag kör med min egna stil, men inte med allt. Mitt uterum, mitt kök, min matsal, mitt badrum, min altan, mitt sovrum, mitt orangeri, mina barns rum, min dotters walk in closet hittar du ingen annanstans på någon annan blogg. Kolla in det det hos mig får du se! Kram Lotta

 2. Hej! Usch vilken tråkig kommentar från Kristin Svensson.
  Jag inspireras av din blogg dagligen. Du om någon kör din egen stil. Där man får en blandning av nytt, gammalt, design och Icke design. Du är en av få som visar det ”vardagliga stöket” som finns hos varenda kotte men i bloggvärlden visas inte detta!
  Lotta, kör på som du gör för det du gör är du bäst på!!
  Ha en härlig lördag

  Kram kram

 3. Hej Lotta!
  Vad roligt att du blev så himla GLAD, Grattis!
  Vi behöver alla inspiration med det var och en "brinner"
  för. Sedan följer man sitt eget hjärta och vilja vilket
  jag tycker att du väldigt tydligt visar på din blogg/ Instagram
  att DU gör! Jag tycker att man kan glädjas med varandra.
  Ha en fin helg, Kram💕🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *